Een R6 Extraction evenement is beschikbaar op Rainbow Six Siege

Een R6 Extraction evenement is beschikbaar op Rainbow Six Siege

Hoewel het bijna zes jaar geleden uitkwam, is Rainbow Six Siege geen spat ouder geworden. Het moet gezegd worden dat Ubisoft Montreal's tactische shooter, als spel met een sterke competitieve dimensie, naam heeft gemaakt in de eSports scene. Je zou gedacht hebben dat de aankondiging van Rainbow Six Extraction (voorheen Quarantine), dat nu gepland staat voor januari 2022, een invloed zou hebben op het spel, maar het lijkt erop dat Ubisoft besloten heeft het spel nog een tijdje door te laten gaan. 

Spelers kunnen binnenkort de Six Major volgen, die in Mexico plaatsvindt, maar er komt deze zomer ook in-game inhoud naar Rainbow Six Siege. Vanaf vandaag tot en met 24 augustus kun je meedoen aan een tijdelijk evenement dat Containment heet. Het evenement geeft je een voorsprong op het volgende deel van de serie, want het is geïnspireerd op het thema van Rainbow Six Extraction: 

 

"We onderbreken onze uitzending om u het nieuws te brengen over een 'situatie' van ongekende grootte! Het lijkt erop dat een onbekende levensvorm zich nestelt in het Franse consulaat in Ivoorkust. Een team REACT-agenten is ter plaatse om het gevaar aan te pakken, maar met de aanwezigheid van mensachtige wezens die ze willen stoppen, is het de vraag wat deze ongeïdentificeerde entiteit precies wil. Is het uit op pure verwoesting... of wil het ons allemaal vervangen? "

 

Containment brengt verschillende toevoegingen aan Rainbow Six Siege, waaronder een nieuwe PvP spelstand, "Nest Destruction", waarin twee teams, de Proteans en de REACT agenten, het op een alternatieve versie van de Consulate kaart tegen elkaar opnemen om een nest over te nemen. Het team van de Proteans moet het verdedigen, terwijl de REACT agenten het moeten vernietigen. Containment bevat ook nieuwe cosmetische voorwerpen die je als gratis pakket kunt krijgen of in de winkel kunt kopen.

 

 

Tenslotte bevat Containment dagelijkse uitdagingen met vrij te spelen beloningen. Als je Rainbow Six Siege nog niet bezit, aarzel dan niet om onze prijsvergelijker te bezoeken om het tegen de beste prijs te krijgen.

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief