Instant Gaming EU
 
 

Arkane begint de hoofdpersonen van Redfall voor te stellen

Arkane begint de hoofdpersonen van Redfall voor te stellen

De release van Redfall komt dichterbij, en het wordt tijd dat Arkane Studios wat licht begint te werpen op de overlevenden die de confrontatie met de Vampiers op het ooit zo mooie eiland zullen aangaan. De multiplayer co-op shooter zal een spannende ervaring bieden die gericht is op actie en een aangrijpende verhaallijn met meerdere lagen van diepgang. In Redfall kies je tussen verschillende personages die hebben weten te overleven nadat de Vampiers de zon verduisterden en het stadje veranderden in hun privé jachtgebied. Op de een of andere manier hebben deze mensen ook heel bijzondere gaven gekregen die ze optimaal zullen moeten gebruiken als ze willen uitzoeken wat er werkelijk in Redfall is gebeurd en er misschien in slagen het stadje weer in zijn oude staat te herstellen.

Layla Ellison

Layla is een jonge vrouw die op wonderbaarlijke wijze overleefde nadat ze was aangevallen door een horde Vampiers, dankzij het offer van haar vriend. Ze heeft telekinetische krachten ontwikkeld waarmee ze voorwerpen kan manipuleren en krachtbarrières kan opwerpen. Sinds de hel losbrak in Redfall heeft Leyla zich haar krachten eigen gemaakt en gebruikt ze die in verschillende vormen.

Paraplu: Leyla is in staat haar psychische kracht te verdichten tot een barrière die projectielen kan afweren, of ze nu van vijanden komen of van vriendelijk vuur.

Lift: Door haar psychische kracht te gebruiken creëert Layla een apparaat dat iedereen de lucht in stuwt. Het is handig om hogere posities te bereiken of om vervelende vijanden uit de weg te ruimen.

Vampier ex-vriend: Met Layla's ultieme vermogen kan ze een vampirische vorm van haar overleden vriend, Jason, oproepen, die vijanden aanvalt met zijn scherpe klauwen.

Layla's mogelijkheden maken haar tot een waardevolle aanwinst voor elk team in Redfall. Haar mobiliteitsvaardigheid is perfect om daken te bereiken en ontmoetingen te ontwijken, of zich te positioneren om vijanden uit te schakelen met een sluipschuttersgeweer. Ondertussen is haar vermogen om projectielen te blokkeren perfect om zo'n voordelige positie te verdedigen tegen andere schutters, en ze kan samenwerken met haar summon om te vechten tegen elke vijand die in de buurt komt. Je kunt haar hieronder in actie zien, met dank aan IGN.

 

 

We zullen de komende weken meer zien van andere Redfall-personages, maar Arkane's komende FPS-ervaring ziet er tot nu toe behoorlijk goed uit. Vergeet niet dat je de beste deals kunt bekijken en een Redfall Xbox sleutel goedkoop kunt krijgen met onze prijsvergelijker.

13.19€
Redfall
Redfall
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief