Jacob is een dodelijke scherpschutter in Redfall

Jacob is een dodelijke scherpschutter in Redfall

We konden onlangs al een klein voorproefje krijgen van de psychische krachten van Layla Ellison in de eerste video waarin de helden die in Redfall tegen de vampiers zullen vechten worden geïntroduceerd. Ze kan niet alleen schilden maken, maar brengt ook mobiliteitsopties naar elk team en kan een dodelijke aanwezigheid oproepen om haar te helpen in de strijd. Maar elk van de speelbare personages in Redfall heeft op een andere manier bovennatuurlijke krachten gekregen, en Jacob is niet anders. Hij werkte in het verleden als particuliere militaire aannemer, maar zijn laatste missie zou zijn leven voorgoed veranderen. 

Een krachtige handel met onverwachte resultaten

Tijdens een herstelklus op het terrein van Aevum werden Jacob en zijn team aangevallen door een onbekende aanvaller. Hij was de enige overlevende, maar moest een hoge prijs betalen. Hij verloor een oog en een mysterieuze entiteit implanteerde een gloeiende bol in zijn lege oogkas, waardoor hij speciale krachten kreeg.

 

 

Jacob wordt nu overal gevolgd door een geest die op een kraai lijkt en die hij kan bevelen zijn bevelen uit te voeren. Hij kan hem gebruiken om vijanden te markeren en te verkennen. Hij kan ook verschillende wapens gebruiken om zijn vijanden vanuit stealth uit de weg te ruimen, maar zijn favoriete gereedschap is een krachtig sluipschuttersgeweer waarmee hij elk doelwit op afstand met een goed geplaatst schot kan executeren. 

De combinatie van Jacob's oude vaardigheden met zijn nieuwe krachten maakt hem tot de perfecte jager, en hij zal een geweldige aanvulling zijn op elke groep overlevenden die bereid is elke bedreiging neer te halen, of het nu vampiers, sekteleden, of elk ander nachtmerrieachtig wezen is dat Redfall hen voor de voeten kan werpen.

Om in Redfall te overleven en de gebeurtenissen te onderzoeken die tot de huidige situatie hebben geleid, zul je je vermogens moeten beheersen en ze samen met andere overlevenden leren gebruiken. Tot nu toe lijken Layla en Jacob een geschikt paar, wiens vaardigheden perfect bij elkaar passen. Arkane zou de andere personages snel moeten onthullen, want de releasedatum voor Redfall komt dichterbij.

Vergeet niet dat als je je op de lanceerdag in deze horror FPS ervaring wilt storten, je onze prijsvergelijker kunt gebruiken om je Redfall CD sleutel goedkoop te kopen.

8.64€
Redfall
Redfall
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief