Redfall zal geen microtransacties hebben

Redfall zal geen microtransacties hebben

Microtransacties zijn altijd een controversieel kenmerk geweest in videospellen. Sommige mensen vinden het niet erg om te betalen om extra cosmetische voorwerpen voor hun personages vrij te spelen, terwijl anderen vinden dat ze het volledige pakket moeten krijgen als ze het spel kopen. Of microtransacties nu beschouwd worden als een manier om een spel te ondersteunen of niet, de waarheid is dat een meerderheid van de spelers duidelijk tegen de mogelijkheid is om voorwerpen te kopen die je een voordeel geven in een spel. Gelukkig zal Redfall deel uitmaken van de lange lijst van videospellen die microtransacties achterwege laten om een volledige ervaring te bieden die je geen extra kosten oplevert.

 

 

Geen microtransacties maar veel extra inhoud

Redfall creative director Harvey Smith is in een recent interview op deze kwestie ingegaan. Hij beweert dat het ontwikkelingsteam er erg trots op is dat er geen microtransacties in de komende first-person shooter van Arkane Studios Austin zitten.

""We try to be very clear that there are no microtransactions and there is no store in the game. We're very proud of that. If you find a costume in the game, then you can have it, as simple as that."

In hetzelfde interview liet hij heel duidelijk weten dat de studio plannen heeft voor extra content voor Redfall, die in de vorm van DLC zal komen in de maanden na de release.

"We have plans for additional guns, costumes, monsters, characters, and more that we can't talk about right now. But we have a strong year of updates, and it's all either in the current game or it will be DLC. We try to do it as fairly as possible for people."

Redfall plaatst je in de schoenen van een van de weinige overlevenden die in het gelijknamige stadje zijn overgebleven nadat het onder de voet is gelopen door zeer bijzondere vampiers. Het is een meeslepende open-wereld first-person shooter waar je alleen of met vrienden in coöperatieve multiplayer modus van kunt genieten. De release van het spel staat gepland voor 2 mei 2023, op PC en Xbox Series X/S. Je kunt je Redfall PC-sleutel voor de beste prijs kopen met onze prijsvergelijker.

Je kunt een reactie plaatsen of reageren op een bericht door in te loggen×

antwoordanswering the message of

500 karakters over

23.57€
Redfall
Redfall
  • Officiële website : Redfall
  • Categorieën : Actie , Avontuur
  • Uitgever : Bethesda Softworks
  • Ontwikkelaar : Arkane Studios
  • Modus : Solo, Co-op
  • Verschijningsdatum : 1 mei 2023
Are you prepared to step onto the pitch in EA Sports FC 24, where victory is just a goal away and the thrill of the game knows no bounds? Get ready for the ultimate football experience. Are you up for the challenge?
DLCompare Extension
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief