Redfall launch trailer bereidt je voor op de horror

Redfall launch trailer bereidt je voor op de horror

Arkane Austin is klaar om volgende week zijn aankomende FPS-ervaring uit te brengen. Redfall plaatst je in de schoenen van een overlevende die probeert terug te vechten tegen een groep vampiers die je woonplaats hebben geïsoleerd en er hun jachtgebied van hebben gemaakt. Het is een spannende ervaring die in het horrorgenre duikt en het combineert met actie. Een klein stadje in Massachusetts is het scenario van een episch gevecht om te overleven waarbij je niet geacht wordt de overhand te hebben, maar je moet je best doen om in leven te blijven en de waarheid te ontdekken achter de verschijning van de machtige bloedzuigers die je woonplaats hebben veranderd in een nachtmerrieachtige hel.

Vecht terug met alles wat je hebt

De release van Redfall is gepland voor 2 mei na enkele vertragingen. Het spel komt uit op de PC en Xbox Series X/S, maar je zult wat langer moeten wachten om op Microsofts console met 60 FPS te kunnen spelen, omdat die functie na de lancering wordt geïmplementeerd. In ieder geval belooft Redfall een ongelooflijke ervaring waar je samen met andere spelers van kunt genieten. Je kunt de Redfall launchtrailer hieronder bekijken om je voor te bereiden op wat komen gaat.

 

 

Met verschillende personages om uit te kiezen, elk met verschillende vaardigheden, geeft Redfall je de kans om de stad weer normaal te maken. Het zal een zware taak worden en je moet misschien op zoek naar enkele bondgenoten. Naast de vampiers die door de nu donkere straten van Redfall zwerven, zijn er nog andere bedreigingen. Je zult ook te maken krijgen met sekteleden die de vampiers als goden zien en dodelijke schurken met aanleg voor hersenloos geweld. 

Zoals gewoonlijk zijn de beste prijzen om je Redfall PC-sleutel te kopen en op de lanceerdag te beginnen met spelen al beschikbaar bij onze prijsvergelijker.

9.66€
Redfall
Redfall
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief