Redfall nieuwe gameplay trailer en releasedatum aangekondigd

Redfall nieuwe gameplay trailer en releasedatum aangekondigd

Arkane Studios volgende FPS spel heeft eindelijk een releasedatum gekregen naast een gameplay deep dive video waarin verschillende toekomsten van haar volgende vampier-slayer onderneming worden getoond. Van de geesten van het team achter Prey en Dishonored wil Redfall een nieuw bloederig spektakel brengen in een zorgvuldig opgebouwde wereld vol verhaal, wapens en, gelukkig, vrienden.

Redfall wordt door de ontwikkelaars een verhaalgedreven actie genoemd. Het spel kan solo worden gespeeld of in een groep van 4 personen. Spelers kunnen kiezen uit vier helden, elk met hun unieke krachten. Jacob, de Deadeye met een ondode oog; Layla, de telekinetische bedreiging met studieschuld; Devinder, de geverifieerde cryptidenjager; of Remi, de geniale ingeniera.

 

 

Arkane beweert dat Redfall hun meest uitgebreide spelwereld tot nu toe is en vol zit met omgevingsverhalen. Liefhebbers van lore moeten zich dus bewust zijn van hun omgeving als ze alles willen opnemen wat het spel te bieden heeft. In de Home Bases krijgen spelers missies van overlevenden. Eén missie die de preview laat zien vraagt de speler om een vuurtoren aan te zetten. Er komen echter lijkwaden aan, een speciaal soort vampier die door de vloer kan schuiven. Het is aan de jager om ze frontaal te confronteren of zich sluipend een weg naar binnen te banen. Het hangt ook af van welke bouw je hebt geïnvesteerd in de vaardigheidsboom van het spel.

Als de speler kiest voor een agressieve houding, zal het uitschakelen van meerdere vampiers de Vampiergoden boos maken, die een moloch genaamd de Rook oproepen, waardoor de speler de prooi wordt. Verschillende ontmoetingen buiten het hoofdverhaal houden het spel levendig en bieden verschillende uitdagingen als je ervoor kiest ze aan te gaan.

Redfall is een van Microsofts beloften voor 2023 om het Xbox exclusiviteitsrooster op te krikken. Het spel arriveert exclusief op Xbox Series X|S en PC op 2 mei 2023. Bekijk onze prijsvergelijker voor de goedkoopste Redfall CD keys en sla je slag, vampierenjager.

  • Murillo Zerbinatto Murillo Zerbinatto

    Murillo is een gepassioneerd liefhebber van RPG-spellen, fantasyboeken en anime met superkrachten. Hij is net begonnen aan een carrière in het schrijven van spellen en hoopt ooit Final Fantasy XVII mee te schrijven.

Je kunt een reactie plaatsen of reageren op een bericht door in te loggen×

antwoordanswering the message of

500 karakters over

Reward Event Will you join Joel and Ellie as they travel across the United States in an epic adventure in  The Last of Us Part 1 Remake? - 66
DLCompare Extension
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief