Ontdek de geheimen van Redfall met zijn verhaaltrailer

Ontdek de geheimen van Redfall met zijn verhaaltrailer

Arkane is een beetje vaag geweest over de verhaalachtergrond in Redfall. Ja, we weten dat de vampiers het eiland hebben overheerst en de zon hebben verduisterd, waardoor de eens zo mooie plek is veranderd in het perfecte jachtgebied voor de bloedzuigers. Maar de oorsprong van zo'n bedreiging was een beetje onduidelijk. Nu kunnen we dankzij de vrijgave van de verhaaltrailer eindelijk meer details te weten komen over de vampiers en hoe ze op Redfall terecht zijn gekomen. Je kunt de video hieronder bekijken en genieten van enkele spectaculaire beelden van het geïsoleerde eiland dat je in het spel zult moeten heroveren uit de handen van de vampiers.

Een licht in de duisternis

In Redfall zijn de vampiers het product van enkele vreemde experimenten uitgevoerd door de Aevun corporatie. Het verlangen naar onsterfelijkheid deed de wetenschappers de grenzen van de logica overschrijden en experimenteren met bloed, leven en dood. Het resultaat was de creatie van krachtige wezens met een dorst naar menselijk bloed, die het eiland Redfall geleidelijk veranderden in de hel op aarde. Eerst vonden er vreemde verdwijningen plaats op het eiland, maar die maakten al snel plaats voor meer vreemde gebeurtenissen. Uiteindelijk werd de zon donker en maakten de vampiers het eiland tot hun territorium. Nu vechten de weinige overgebleven mensen die geen criminelen of gekke sekteleden zijn die de bloedzuigers als goden vereren, om te overleven en de waarheid achter dit alles te leren kennen, terwijl ze hopen Redfall in zijn oude staat te herstellen.

 

 

Redfall is de nieuwe coöperatieve first-person shooter van Arkane Studios. In het spel kun je als overlevende een spannende campagne aangaan waarin je het opneemt tegen een legioen vampiers en andere bedreigingen. Je kunt kiezen uit vier verschillende personages, elk met unieke vaardigheden en wapens. Naarmate je verder komt in het spel, kun je hun mogelijkheden aanpassen aan je favoriete speelstijl. 

De release van Redfall is gepland voor 2 mei 2023, op PC en Xbox Series X/S. Zoals gewoonlijk zijn de beste prijzen om je Redfall CD sleutel te kopen al beschikbaar via onze prijsvergelijker als je dit epische avontuur niet wilt missen.

10.55€
Redfall
Redfall
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief