Instant Gaming EU
 
 

Wist je dat Baldur's Gate III groter is dan Game of Thrones?

Wist je dat Baldur's Gate III groter is dan Game of Thrones?

Als je dacht dat de Game of Thrones tv-serie genoeg was om je een hele tijd te vermaken, zul je misschien verbaasd zijn als je weet dat Baldur's Gate III veel groter is. In de laatste community update heeft Larian Studios heel wat interessante details onthuld over het aankomende rollenspel. De meest opvallende daarvan gaat over de grootte van het spel. Baldur's Gate III in-game cinematics beslaan 174 uur aan beeldmateriaal, wat meer dan het dubbele is van de tijd die de tv-serie inspireerde in de fantasyromans van George R. R. Martin.

 

 

Groter dan je zou denken

Hoewel het moeilijk is om de kolossale hoeveelheid werk die de studio in de ontwikkeling van Baldur's Gate III heeft gestoken in getallen uit te drukken, kunnen deze ons helpen om te begrijpen hoe groot het spel is. Met nieuwe rassen die nog nooit eerder zijn vertoond in de serie, 12 klassen en 46 subklassen, 600 spreuken en een ongekende hoeveelheid voorwerpen die je kunt verzamelen en gebruiken levert Baldur's Gate III een van de grootste RPG-ervaringen die tot nu toe is uitgebracht.

Baldur's Gate III zal zelfs groter zijn dan de fans hadden verwacht, want Larian heeft bevestigd dat de maximale level cap in het spel is verhoogd van 10 naar 12 levels. Hoewel een paar levels misschien onbeduidend lijken, weten degenen met ervaring in Dungeons and Dragons dat ze een enorm verschil maken in je spelopties, vooral voor de spellcastingklassen, die toegang krijgen tot hogere spelllevels met aanzienlijk meer kracht.

De release van Baldur's Gate III staat gepland voor 3 augustus 2023 op PC, maar je zult tot 6 september moeten wachten om het spel op PlayStation 5 te kunnen spelen. Natuurlijk zijn de beste deals voor Baldur's Gate III PC-sleutels al beschikbaar met onze prijsvergelijker.

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief