BG PPC IG EN
 
 

Baldur's Gate III is ook op PS5 een bestseller

Baldur's Gate III is ook op PS5 een bestseller

Baldur's Gate III laat uitstekende cijfers zien na de recente lancering op Steam. Het spel heeft een indrukwekkend aantal gelijktijdige spelers dat met een piek van 814.466 spelers games als Apex Legends en Valheim achter zich laat. Een episch avontuur in de Forgotten Realms lijkt precies te zijn waar spelers op zaten te wachten. De enorme populariteit van de Dungeons and Dragons setting heeft bijgedragen aan het stimuleren van de verkoop van het spel, maar het is Larian die met de eer gaat strijken vanwege de unieke ervaring die het heeft gecreëerd en die een enorme gemeenschap heeft weten te overtuigen die ongeduldig wachtte om het spel te ontdekken.

De lancering van Baldur's Gate III is niet zonder problemen verlopen en de ontwikkelaar heeft al een grote patch gelanceerd die de meeste problemen heeft opgelost. De meest opvallende was een bug waardoor je je spel niet kon opslaan, maar die is inmiddels verholpen. Daarom zullen de aantallen van het spel blijven groeien en waarschijnlijk enkele records breken op Steam. Het is de moeite waard om op te merken dat Baldur's Gate III voornamelijk een avontuur voor één speler is (hoewel het in coöp kan worden gespeeld voor maximaal 4 spelers). Het concurreert met multiplayergames, die natuurlijk een streepje voor hebben als het gaat om het aantal spelers. Maar Larian's creatie houdt stand en geeft veel anderen het nakijken op de SteamDB hitlijsten.

Er komt nog meer

Zoals alle fans weten, komt Baldur's Gate III op 6 september uit op PlayStation 5. De aankomende release van het spel voor Sony's console kan nu al bogen op geweldige cijfers. Baldur's Gate III is de op één na best verkochte pre-order in de VS, wat een enorm succes voorspelt.

 

 

Houd onze prijsvergelijker in de gaten om de beste prijzen voor Baldur's Gate III CD keys te vinden als je het spel dat het RPG-genre verandert niet wilt missen. Voor je het weet speel je het spel op PS5, maar moet je nog even wachten voor je het op Xbox Series kunt spelen.

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief