Kinguin sept campaign COM + BG
 
 
 
 

Bereid je voor op God of War Ragnarök door zijn verleden te herzien

Bereid je voor op God of War Ragnarök door zijn verleden te herzien
NEWS16 aug. 2022 12:00

Kratos heeft vele avonturen beleefd sinds het eerste God of War spel voor PlayStation uitkwam. De woeste krijger heeft stervelingen en onsterfelijken verslagen terwijl hij zijn wereld vorm gaf door de plannen van de Goden te dwarsbomen. Zijn zoektocht naar wraak evolueerde in het laatste deel van de serie tot een ander soort verhaal, complexer, en met een andere hoofdpersoon. De vierde God of War verscheen in 2018 en volgde Kratos en zijn zoon in een nieuwe saga in een heel ander scenario, maar de verandering werd met vreugde onthaald door de fans, die in het nieuwe verhaal een fascinerende wending vonden die de franchise naar een nieuw niveau tilde.

Een legendarische saga

Nu de release van God of War Ragnarök dichterbij komt, kun je de gebeurtenissen in God of War nog eens nalezen in een video die onlangs door PlayStation werd gepubliceerd. Het is perfect voor wie het vorige spel niet gespeeld heeft, maar toch met Kratos en Atreus mee wil op hun nieuwe reis. Het is ook mogelijk alle details over het God of War verhaal te bekijken op het PlayStation Blog.

 

 

Zoals je je kunt voorstellen, stopt het verhaal vlak voor de gebeurtenissen in God of War Ragnarök, dus er zijn geen spoilers over het nieuwe spel. Toch is de video prima om de stemming te zetten voor de lancering van het nieuwe spel. 

Houd in gedachten dat God of War Ragnarök een van de meest verwachte spellen van 2022 is. Als je prijsspeculatie wilt vermijden en je exemplaar tegen de best mogelijke prijs wilt krijgen, hoef je alleen maar onze prijsvergelijker te gebruiken om de beste aanbiedingen te vinden en je God of War Ragnarök PS sleutel goedkoop te kopen. Het spel komt op 9 november 2022 uit, alleen voor PlayStation consoles.

  • Fyra Frost

    From the days of MTG tournaments coverage to all things gaming, I am interested in the latest games and gadgets, because a girl never can have enough of them!

Je kunt een reactie plaatsen of reageren op een bericht door in te loggen×

antwoordanswering the message of

500 karakters over

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief