Instant Gaming EU
 
 

Controverse na de aankondiging van God of War: Ragnarök voor PC

Controverse na de aankondiging van God of War: Ragnarök voor PC

Het is geen geheim dat Sony een goudmijn heeft gevonden in het uitbrengen van exclusieve PlayStation-titels op pc, zelfs jaren na hun oorspronkelijke release. God of War en Horizon Zero Dawn zijn daar goede voorbeelden van en vele anderen zijn hen gevolgd. Daarom is het niet verrassend dat de aanstaande release van God of War: Ragnarök op pc gisteren werd bevestigd tijdens de laatste State of Play. De fans van de serie hadden verwacht dat het wat later zou gebeuren omdat de 20e verjaardag van de serie volgend jaar plaatsvindt, maar Sony heeft de aankomende release gepland voor 19 september op PC.

De PC-versie van God of War: Ragnarök bevat de Valhalla DLC en krijgt verbeterde graphics met ontgrendelde framerate, upscaling-opties en ondersteuning voor ultrabrede monitoren om een uitmuntende ervaring te leveren die gebruik maakt van de superieure mogelijkheden van high-end computers. De controverse kwam echter al snel na de aankondiging hard aan.

Is dit weer zoals in Helldivers 2?

Zodra de pagina van het spel op Steam was bijgewerkt, ontdekten we dat je een PSN-account nodig hebt om het spel op de PC te spelen. Sony lijkt behoorlijk koppig te zijn in deze kwestie, zelfs na het enorme drama dat Helldivers 2 bijna de das om deed en dat de community de uitgever dwong om terug te krabbelen en zijn plannen te annuleren. Het zal wel weer Groundhog Day zijn. Vragen om een PSN-account in multiplayergames is enigszins logisch. Het gebeurde met Ghost of Tsushima Director's Cut en niemand maakte er een ophef over, maar God of War: Ragnarök is een avontuur voor één speler. Het echte grote probleem hiermee is dat het spelers uit meer dan 170 landen blokkeert om het spel op de PC te spelen, omdat Steam in hun landen beschikbaar is, maar PlayStation Network niet.

 

 

We weten nog niet wat voor invloed dit zal hebben op de verkoop van God of War: Ragnarök voor PC, maar het is beter als we aan deze situatie wennen, want Sony lijkt nogal onvermurwbaar te zijn in deze kwestie en je kunt verwachten dat hetzelfde gebeurt voor toekomstige releases. Hoe dan ook, de beste deals om een God of War: Ragnarök PC-sleutel te pre-orderen zullen beschikbaar zijn met onze prijsvergelijker in de aanloop naar de release van het spel.

  • Categorieën : Actie , Avontuur , Rollenspellen
  • Uitgever : Sony Interactive Entertainment
  • Ontwikkelaar : Santa Monica Studio
  • Modus : Solo
  • Verschijningsdatum : 9 november 2022
  •     PC : 19 september 2024
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief