God of War: Ragnarök's New Game Plus is al beschikbaar

God of War: Ragnarök's New Game Plus is al beschikbaar

God of War: Ragnarök heeft geen toevoegingen nodig om een van de beste games aller tijden op PlayStation te zijn, maar iedereen die zich bij Kratos en Atreus heeft aangesloten op hun nieuwste avontuur zal de nieuwste update met vreugde ontvangen. Zoals we een paar maanden geleden onthulden, was Santa Monica Studios van plan een New Game Plus-modus voor God of War: Ragnarök uit te brengen en die is vandaag eindelijk beschikbaar.

Herbeleef een episch avontuur

Natuurlijk is de eerste vereiste om van de New Game Plus modus te kunnen genieten dat je het spel minstens één keer uitspeelt. Dan kun je God of War: Ragknarök helemaal opnieuw gaan spelen, maar je kunt de meeste uitrusting, vaardigheden en wapens behouden die je tijdens je vorige run hebt vrijgespeeld. Er zijn bepaalde voorwerpen die je opnieuw moet vrijspelen door bepaalde punten in het verhaal te bereiken (Hex en Sonic pijlen, bijvoorbeeld). 

 

 

In de New Game Plus modus krijg je te maken met krachtiger vijanden en veel moeilijkere uitdagingen, en het is zelfs mogelijk om de moeilijkheidsgraad nog verder op te voeren door Kratos uit te rusten met het Spartan Armor, dat geen speciale krachten heeft en niet verbeterd kan worden. Wie niet zo ver wil gaan, zal de optie om zijn uitrusting en wapens tot boven level 9 te upgraden om de nieuwe bedreigingen het hoofd te bieden, zeer nuttig vinden. Je kunt ook je oudere pantser aanpassen met allerlei nieuwe kleuren en stijlen om Kratos er beter dan ooit uit te laten zien. Al deze veranderingen zijn al beschikbaar in God of War: Ragnarök via een gratis update die ook nieuwe progressiepaden en diverse gameplay-verbeteringen toevoegt. 

Als je het slot van de Scandinavische saga niet wilt missen, gebruik dan onze prijsvergelijker om je God of War: Ragnarök PS-sleutel te bemachtigen, en ontdek zo snel mogelijk het lot van Kratos in dit spannende avontuur. 

Je kunt een reactie plaatsen of reageren op een bericht door in te loggen×

antwoordanswering the message of

500 karakters over

  • Categorieën : Actie , Avontuur
  • Uitgever : Sony Interactive Entertainment
  • Ontwikkelaar : SIE Santa Monica Studio
  • Modus : Solo
  • Verschijningsdatum : 9 november 2022
Reward Event Will you embrace the challenge of entering the world of Lies Of P and uncovering its mysteries while facing its most cunning foes? Are you ready for the next chapter in Lies Of P?
DLCompare Extension
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief