Creative Assembly betaalt Total War: Pharaoh gedeeltelijk terug

Creative Assembly betaalt Total War: Pharaoh gedeeltelijk terug

Creative Assembly is een ontwikkelstudio die bekend staat om zijn werk aan de Total War-serie, een van de populairste franchises in het strategiegenre. De spellen in de Total War-serie bevatten een spannende combinatie van turn-based campagnes en realtime gevechten. Je moet grondstoffen beheren en een strategie opbouwen, maar ook deelnemen aan epische gevechten waarbij je honderden eenheden op het slagveld bestuurt. In titels als Total War: Warhammer III kun je je onderdompelen in een epische fantasiewereld vol legendarische wezens en monsters, terwijl andere zoals Total War: Pharaoh je een gedetailleerde weergave bieden van een specifieke periode in de geschiedenis en je door de politiek laten navigeren.

Hoewel niemand twijfelt aan het vakmanschap van Creative Assembly als het gaat om strategiespellen, hebben veel fans van de Total War-franchise geklaagd over de manier waarop de content na de lancering wordt aangepakt. De studio brengt meestal veel DLC's uit die nieuwe content aan de spellen toevoegen, maar soms bieden ze niet genoeg voor hun prijs. Gelukkig kan dit in de toekomst veranderen.

Excuses aanbieden en het goedmaken is de manier

Creative Assembly heeft onlangs zijn excuses aangeboden na het erkennen van zijn fouten met de laatste Total War: Warhammer III DLC en met Total War: Pharaoh. In het geval van Shadows of Change belooft de studio gratis extra content toe te voegen met een toekomstige update.

"We’re targeting a major update to Shadows of Change which will arrive free for everyone who owns it. We have the goal of releasing this update in February 2024, at which point it will become part of the package for everyone who buys it in the future."

Als het gaat om Total War: Pharaoh, geeft Creative Assembly de prijs gedeeltelijk terug aan degenen die het spel op Steam hebben gekocht en belooft ook een gratis uitbreiding voor het spel in de komende maanden. Je kunt alle details over deze beleidswijziging lezen in de officiële blogpost over deze kwestie.

 

 

Met deze koerswijziging wil de studio het vertrouwen van de fans veiligstellen, zodat ze een franchise blijven steunen die Creative Assembly jaren heeft gekost om op te bouwen. Als je de Total War-franchise nog moet ontdekken, kun je natuurlijk onze prijsvergelijker gebruiken om Total War: Warhammer III en Total War: Pharaoh PC-sleutels te kopen tegen de beste prijs en krijg je gratis toegang tot de aankomende content als die wordt uitgebracht.

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief