Creative Assembly gaat Total War: Pharaoh herzien met een gratis update

Creative Assembly gaat Total War: Pharaoh herzien met een gratis update

Als makers van de Total War-serie heeft Creative Assembly een lange geschiedenis in het ontwikkelen van spannende strategische videogames. De unieke combinatie van turn-based strategie en real-time gevechten in de serie heeft gezorgd voor een enorme spelersbasis. Total War: Pharaoh is het nieuwste deel in de populaire serie en neemt je mee naar Egypte in de nasleep van de dood van farao Merneptah, waar jij de toekomst van de regio kunt bepalen. Het spel biedt een solide strategie-ervaring, maar de studio heeft besloten om het te verbeteren in een komende patch die gameplayverbeteringen en vier nieuwe facties zal toevoegen.

Nieuwe toevoegingen

Total War: Pharaoh krijgt een revisie in de vorm van een gratis update. Het eerste grote hoogtepunt van de update is een grotere campagnekaart die de regio's Mesopotamië en de Egeïsche Zee zal bevatten, evenals de culturen van Babylon, Assyrië, Mycene en Troje als nieuwe speelbare keuzes. De update brengt ook belangrijke veranderingen in de campagne met de implementatie van een nieuw dynastiesysteem waarmee de nalatenschap van je leider de eeuwen kan overleven. Het gevechtssysteem zal geen grote veranderingen ondergaan, maar spelers zullen meer opties dan ooit hebben met de toevoeging van meer dan 80 nieuwe eenheden voor de Mesopotamische facties en meer dan 70 eenheden die rechtstreeks uit Total War Saga: Troy komen. Als je geniet van Total War: Pharaoh zoals het nu is, hoef je je geen zorgen te maken, want de studio neemt maatregelen zodat spelers de originele campagne in zijn huidige vorm kunnen blijven beleven.

 

 

Verrassend genoeg maakt Creative Assembly al deze toevoegingen gratis, omdat de studio bekend staat om het uitbrengen van veel DLC voor zijn games. We hebben echter al wat veranderingen in hun beleid gezien met de recente release van Thrones of Decay voor Total War: Warhammer III. De nieuwe content zal er in ieder geval toe bijdragen dat Total War: Pharaoh groter en beter wordt. Helaas weten we de releasedatum nog niet.

Als je je wilt onderdompelen in deze intense strategie-ervaring die zich afspeelt in de landen van Egypte, hoef je alleen maar onze prijsvergelijker te gebruiken om vandaag nog een goedkope Total War: Pharaoh spelcode te kopen.

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief