Total War: Pharaoh komt in oktober uit

Total War: Pharaoh komt in oktober uit

Sega en Creative Assembly hebben zojuist het nieuwste deel in hun veelgeprezen strategieserie aangekondigd: Total War: Pharaoh, dat zich afspeelt in het oude Egypte bij de val van het Bronzen Tijdperk. Bekijk de aankondigingstrailer Total War: Pharaoh hier. Waarschuwing als je niet van insecten houdt:

Bronze Age Brawl

Total War heeft een lange weg afgelegd sinds het eerste deel in Ancient Japan. Maar in tegenstelling tot recente delen zoals Total War: Warhammer III en Total War: Troy - Mythos is Total War: Pharaoh gebaseerd op realisme en geschiedenis. Pharaoh speelt zich af aan het eind van de Bronstijd en geeft je de controle over een van de drie culturen op een cruciaal punt in de geschiedenis. Elke factie - Egyptenaren, Kanaäns en Hittieten - strijdt om de suprematie in het droge Egyptische land.

Je kunt ook kiezen uit acht factieleiders met verschillende vaardigheden en speelstijlen. Net als in eerdere Total War delen kun je bepalen hoe je de overwinning nastreeft - door een meer diplomatieke weg te kiezen of door je leger te leiden om vijandelijke eenheden te verwoesten en hun gebied over te nemen.

Total War: Pharaoh zal nieuwe functies hebben om dynamische gevechtsscenario's te creëren. Zo zal de omgeving een grote rol spelen: zand- en onweersbuien vertroebelen het zicht en beperken het bereik van raketwapens. Een nederzetting in brand steken kan gebouwen vernietigen, het moreel verlagen en zowel burgers als je leger schade berokkenen.

Met de nieuwe functie Campagne-aanpassing kun je de moeilijkheidsgraad van een campagne naar wens aanpassen. Je kunt je startlocaties veranderen, de frequentie van natuurrampen instellen, bepalen welke grondstoffen je krijgt en meer.

Total War: Pharaoh komt in oktober dit jaar uit voor pc via Steam en de Epic Games Store. Pre-orders zijn nu live, dus check zeker onze prijslijsten voor een Total War: Pharaoh PC key.

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief