Instant Gaming EU
 
 

Total War: Pharaoh bevat veel meer dan massale gevechten

Total War: Pharaoh bevat veel meer dan massale gevechten

Creative Assembly staat bekend om zijn Total War-strategiereeks. Of het nu gaat om de fantasiekant met Total War: Warhammer III of de historische kant met Total War: Rome, de serie levert een spannende ervaring die door de jaren heen de aandacht van veel fans heeft getrokken. Met de aankomende Total War: Pharaoh zullen de fans zich opnieuw richten op de oude geschiedenis, maar dan in een nieuw scenario.

Gevechten zijn niet alles

De mogelijkheid om honderden soldaten op het slagveld in te zetten en ze het bevel te geven over epische gevechten in realtime is iets dat maar weinig fans van het genre zouden mogen missen. Maar Total War-games schitteren pas echt als je turn-based strategie toevoegt aan de mix, en Total War: Pharaoh zal op dit punt niet anders zijn dan zijn voorgangers. Het spel bevat een campagne waarin politiek nog gevaarlijker is dan een slagveld vol vijanden, en je moet voorbereid zijn op de gevolgen van je beslissingen. Als je je rijk wilt beheren, moet je efficiënt te werk gaan en je grenzen uitbreiden is al heel wat voor het behoud van een goede reputatie, maar je moet er ook klaar voor zijn om sluw gebruik te maken van uitvluchten en je hofhouding te manipuleren om potentiële politieke bedreigingen af te wenden.

 

 

Over het geheel genomen biedt Total War: Pharaoh je een spannende ervaring, zowel tijdens de massale gevechten als daarbuiten, en de fans zullen dol zijn op de nieuwe gameplay-systemen die in het spel zijn geïmplementeerd. Tijdens de campagne zul je al snel op verschillende gebieden actief moeten zijn, waaronder oorlogvoering, economie en politiek. Verwaarloos één daarvan en de kans is groot dat je het niet lang volhoudt.

Ondanks dat het niet zo groots en flitsend is als Total War: Warhammer III, levert het nieuwe Total War-spel een ervaring die fans van de serie zal aanspreken, omdat het geen van de gebieden weglaat die Creative Assembly in zijn spellen behandelt. De release van Total War: Pharaoh staat gepland voor 11 oktober 2023 op PC. Zoals gewoonlijk kun je een Total War: Pharaoh PC-sleutel nu al voor een zeer redelijke prijs kopen met onze prijsvergelijker.

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief