Total War: Pharaoh wordt compleet met Dynasties

Total War: Pharaoh wordt compleet met Dynasties

Total War: Pharaoh is een populair deel in de bekende strategieserie. Je begint aan een epische campagne als een van de facties in het Egypte van de oudheid en probeert je invloed over het land uit te breiden en een macht te worden die gerespecteerd moet worden. De game biedt je tal van facties om uit te kiezen, elk met hun eigenaardigheden, en laat je onderdompelen in een wereld waarin onderhandelingsvaardigheden net zo belangrijk zijn als krijgskunst en tactieken op het slagveld.

Ontwikkelaar Creative Assembly heeft Total War: Pharaoh uitgebreid met veel extra content nadat het spel was uitgebracht. Het meeste is verschenen in de vorm van gratis DLC's en het laatste stukje dat de puzzel compleet zal maken, zal binnenkort verschijnen, ook als gratis uitbreiding voor iedereen die de game bezit.

Bouw aan je nalatenschap

Total War: Pharaoh - Dynasties verschijnt op 28 juli en bevat vier nieuwe culturen die je keuzes in het spel zullen uitbreiden. Babylon, Assyrië, Mycene en Troje zullen beschikbaar zijn als nieuwe speelbare facties in de game. Toch bevat de DLC ook meer dan 25 nieuwe kleinere facties die je in je games zult tegenkomen. Niet alleen wordt de kaart gedetailleerder dan ooit met nieuwe nederzettingen en bezienswaardigheden, maar de DLC bevat ook een nieuw systeem waarmee je je nalatenschap door de eeuwen heen kunt opbouwen door je stamboom te creëren. Met Total War: Pharaoh - Dynasties krijgen spelers ook toegang tot een overvloed aan nieuwe militaire eenheden die de complexiteit van de gevechten zullen vergroten, maar je ook meer tactische opties dan ooit zullen bieden, welke factie je ook kiest.

 


De release van Total War: Pharaoh - Dynasties betekent het einde van de plannen die Creative Assembly tot nu toe voor de game had, althans de plannen die de studio heeft onthuld. Het zal interessant zijn om te zien of de studio zich gaat richten op een nieuwe titel of gaat werken aan meer DLC voor sommige van haar games, wat een gebruikelijke praktijk is voor sommige van haar titels, zoals Total War: Warhammer III. Hoe dan ook, als je de fijne kneepjes van de politiek in het oude Egypte wilt ontdekken, gebruik dan onze prijsvergelijker om een goedkope Total War: Pharaoh CD-sleutel te vinden.

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief