Cyberpunk 2077 biedt een ongekend niveau van maatwerk

Cyberpunk 2077 biedt een ongekend niveau van maatwerk

Hoewel het spel goud is geworden en op 19 november zou uitkomen, is de release van Cyberpunk 2077 opnieuw precies 21 dagen uitgesteld en zal het uiteindelijk op 10 december aankomen. Tijdens deze extra wachttijd blijft CD Projekt Red informatie over het spel onthullen. De studio communiceert met de spelers via de Night City Wire en de vijfde aflevering staat gepland voor donderdag 19 november. De keuze van deze datum heeft sommige spelers een beetje laten ineenkrimpen, maar dit is nog steeds een kans om meer te leren voor de release van Cyberpunk 2077.

Maar ook andere informatie is onlangs onthuld tijdens een interview met de ontwikkelaars die op de Duitse televisie zijn uitgezonden. Hoewel de video alleen in het Duits is en niet ondertiteld, kunnen we nog steeds enkele beelden van het spel zien. Een detail dat de aandacht van iedereen trekt is de personage-creatie, en in het bijzonder de aanpassingsmogelijkheden, die in Cyberpunk 2077 echt tot het uiterste lijken te zijn gedreven. We kunnen zien dat we zelfs de tanden van ons personage kunnen aanpassen, en CD Projekt Red heeft bevestigd dat dit ook geldt voor de nagels, die we naar wens kunnen versieren. Met dit niveau van detail is het gemakkelijk voor te stellen dat veel spelers letterlijk uren zullen spenderen aan het creëren van hun karakter. Het systeem voor het creëren van personages zal inderdaad een integraal onderdeel van het spel zijn.

 

 

Hoewel we nog even moeten wachten voordat we naar Night City kunnen vertrekken (we zijn nu minder dan een maand verwijderd van Cyberpunk 2077), hoe meer we weten over het spel hoe beter het eruit ziet. Als je de beste prijs wilt vinden om het te kopen, aarzel dan niet om onze prijsvergelijker te bezoeken.
 

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief