Eneba COM
 
 

Phantom Liberty blijft de cijfers van Cyberpunk 2077 opkrikken

Phantom Liberty blijft de cijfers van Cyberpunk 2077 opkrikken

Hoewel het niet ongebruikelijk is dat een uitbreiding een spel compleet omgooit, doet Cyberpunk 2077: Phantom Liberty blinkt wat dat betreft uit. De mislukte lancering van Cyberpunk 2077 is nu legendarisch vanwege de verwachtingen die het creëerde en de enorme teleurstelling die daarna kwam. Gelukkig voor CD Projekt Red was het harde werk van de studio in het daaropvolgende jaar meer dan genoeg om de game te repareren en langzaam weer het vertrouwen van de fans te winnen. Zo'n herstel zie je zelden bij videogames, maar het is de release van Cyberpunk 2077: Phantom Liberty die de verkoop van de game eindelijk door het dak heeft gejaagd.

De uitbreiding die iedereen wenste

De uitbreiding voegt niet alleen een nieuwe verhaallijn toe met Idris Elba in de rol van Solomon Reed, maar introduceert ook nieuwe gameplaymechanieken die Cyberpunk 2077 tot een meesterwerk verheffen. De gameplay is nu meeslepender en dynamischer dan ooit en bevat ook meer opties om te overleven in de straten van Night City. Het is geen verrassing dat de cijfers die CD Projekt Red heeft onthuld voor Cyberpunk 2077: Phantom Liberty geweldig zijn. Volgens de ontwikkelaar zijn er van de uitbreiding meer dan 4,3 miljoen exemplaren verkocht sinds de release op 26 september. Drie miljoen exemplaren werden verkocht in de eerste week na de release.

 

 

Helaas komt er niet meer content voor Cyberpunk 2077. CD Projekt Red richt zich nu op andere projecten, namelijk de ontwikkeling van het vervolg op The Witcher 3: Wild Hunt, maar het heeft zijn sciencefictionfranchise niet in de steek gelaten en we zullen er in de toekomst meer van zien.

Als je het nog niet hebt ontdekt, Cyberpunk 2077 Ultimate Edition is onlangs aangekondigd en bevat zowel het hoofdspel als de uitbreiding Phantom Liberty. Zoals gewoonlijk kun je op onze prijsvergelijker vertrouwen om je de beste prijzen te bieden om goedkope Cyberpunk 2077 CD keys te kopen.

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief