Instant Gaming EU
 
 

Een vervolg op Cyberpunk 2077 is al in de maak

Een vervolg op Cyberpunk 2077 is al in de maak

Degenen die CD Projekt Red niet vertrouwden na de rampzalige lancering van Cyberpunk 2077 zijn misschien verrast door het succes van de game. De unieke RPG van de Poolse ontwikkelaar is erin geslaagd een van de beste titels in het genre te worden en in september waren er meer dan 20 miljoen exemplaren van verkocht. De recente release van de uitbreiding Cyberpunk 2077: Phantom Liberty heeft deze cijfers een boost gegeven, omdat veel spelers die nog steeds terughoudend waren over het spel zich hebben gehaast om zich onder te dompelen in de nieuwigheden die ter gelegenheid van de release zijn toegevoegd via een enorme patch. Er zijn meer dan drie miljoen exemplaren van de uitbreidingen verkocht in de eerste week na de release, dus Cyberpunk 2077 kan worden beschouwd als een goede keuze voor spelers die op zoek zijn naar een futuristisch RPG-avontuur.

Cyberpunk 2077 is zo goed na de uitbreiding dat veel spelers klagen omdat Cyberpunk 2077: Phantom Liberty de enige extra content is die het spel krijgt. CD Projekt Red heeft al verklaard dat het geen uitbreidingen zal uitbrengen voor zijn rollenspel, maar het lijkt erop dat er nog hoop is voor de liefhebbers van Cyberpunk 2077.

 

 

Het is al begonnen

We wisten al dat er een vervolg opCyberpunk 2077 zou komen omdat de studio dat vorig jaar onthulde, maar een recente aankondiging bevestigt dat CD Projekt Red er al aan begonnen is.

"We decided not to develop any more add-ons for CP2077, but rather to start designing a full sequel to the game under the Project Orion codename. This project is on the conceptual design level right now, and it's going to be designed by a team of veterans who were responsible for designing Cyberpunk 2077 and designing Phantom Liberty."

Natuurlijk moeten we nog lang wachten tot de nieuwe game uitkomt. Cyberpunk 2077 heeft ons meerdere jaren laten wachten en het vervolg zal waarschijnlijk nog ambitieuzer zijn. De grote vraag is of het een soort multiplayeroptie zal bevatten die de gameplay naar een ander niveau zou tillen, vooral als het dezelfde kwaliteit heeft als Phantom Liberty.

Totdat CD Projekt Red meer informatie over het vervolg onthult, zitten we opgescheept met Cyberpunk 2077 en Phantom Liberty, wat verre van slecht is gezien het soort ervaring dat ze leveren. Als je de uitbreiding nog niet hebt, kun je een goedkope Cyberpunk 2077: Phantom Liberty kopen met onze prijsvergelijker. Je zult er geen spijt van krijgen.

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief