Cyberpunk 2077: Phantom Liberty is nu speelbaar

Cyberpunk 2077: Phantom Liberty is nu speelbaar

Cyberpunk 2077: Phantom Liberty is gearriveerd om je ervaring in de game voorgoed te veranderen. De eerste en enige uitbreiding voor het futuristische rollenspel van CD Projekt Red is nu beschikbaar voor alle spelers op PlayStation 5, Xbox Series X/S en pc via GoG, Steam en Epic Games Store. De straten van Night City worden gevaarlijker dan ooit voor V, vooral in Dogtown, een afgelegen wijk die met ijzeren hand wordt geregeerd door wapenhandelaar en krijgsheer Kurt Hansen. Speciaal agent Solomon Reed speelt de hoofdrol in dit nevenavontuur waarin je de president van NUSA moet redden terwijl de stabiliteit van het land op het spel staat.

CD Projekt Red heeft een spectaculaire Cyberpunk 2077: Phantom Liberty vrijgegeven. Je kunt hem hieronder bekijken.

 

 

Nieuwe functies en meer

Cyberpunk 2077: Phantom Liberty is door de vakpers geprezen als een indrukwekkende uitbreiding. Niet alleen breidt het de game qua verhaal uit met een spionagethriller die nieuwe personages en een spannend plot introduceert. De uitbreiding verandert ook de manier waarop je Cyberpunk 2077 speelt met nieuwe gameplaymechanieken die gevechten dynamischer dan ooit maken. V heeft toegang tot een nieuwe skill tree, krachtige wapens, geavanceerde cyberware en meer. Je kunt ze maar beter allemaal optimaal gebruiken als je deze nieuwe missie wilt voltooien, want de vijanden waarmee je in Dogtown te maken krijgt, zijn uitdagender dan ooit.

Zelfs als je van plan bent om de uitbreiding over te slaan, moet je zeker een bezoekje brengen aan Cyberpunk 2077. De onlangs uitgebrachte Update 2.0 heeft veel gratis content aan het spel toegevoegd, waardoor je spelervaring wordt verbeterd met meer opties en spannende nieuwigheden.

Cyberpunk 2077: Phantom Liberty is de perfecte aanvulling op een spel dat na een rampzalige lancering als een feniks uit zijn as is herrezen en een belangrijke referentie in het genre is geworden die geen enkele gamer zou mogen negeren. Vergeet niet dat je een goedkope Cyberpunk 2077: Phantom Liberty CD sleutel kunt krijgen met onze prijsvergelijker en vandaag nog kunt beginnen met spelen.

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief