Instant Gaming EU
 
 

Phantom Liberty filmtrailer en nieuwe builds onthuld

Phantom Liberty filmtrailer en nieuwe builds onthuld

Cyberpunk 2077 heeft een grote schare fans verzameld sinds alle problemen in het spel zijn opgelost. De aanstaande lancering van de Phantom Liberty uitbreiding heeft al die spelers enthousiast gemaakt, want het nieuwe spionagethrillerverhaal en de nieuwe functies die aan het spel worden toegevoegd, beloven de gameplay te verbeteren en naar ongekende niveaus van plezier te brengen. Alles is al gezegd over de gratis content die naar de game komt met update 2.0, die op 21 september wordt gelanceerd, een paar dagen voor de uitbreiding, maar de uitbreiding brengt nog meer functies en een spannend verhaal.

Een duister complot

CD Projekt Red heeft een nieuwe filmvideo uitgebracht voor Cyberpunk 2077: Phantom Liberty met nieuwe details over de gebeurtenissen in de uitbreiding. Met Idris Elba als FIA-agent Solomon Reed, zet de uitbreiding V op tegen een samenzwering waarbij de president van NUSA en een nieuw district in Night City betrokken zijn. De video onthult dat V en Reed op gelijke voet staan, want verraad lijkt heel gewoon te zijn in de toekomst van Cyberpunk 2077.

 


Maar de Cyberpunk 2077: Phantom Liberty is niet de enige filmtrailer die CDPR gisteren heeft uitgebracht. De studio heeft ook drie verschillende video's uitgebracht waarin drie builds worden getoond die ook dienen om veel van de nieuwe vaardigheden en interacties te onthullen die met de uitbreiding komen.

De eerste is perfect voor diegenen die graag tegenstanders van dichtbij slopen met brute kracht en botte wapens. Nieuwe mobiliteitsvaardigheden en verbeterde gorilla-armen maken van jou de ultieme bruut in Cyberpunk 2077: Phantom Liberty.

 

 

De tweede build laat een ander soort benadering van melee gevechten zien. Het is een ninja-build dat messen gebruikt om vijanden snel af te maken. Je krijgt gezondheidsherstel en verbeterde springmogelijkheden als je een tegenstander afmaakt met je mantiszwaarden.

 

 

De derde build ten slotte is gericht op hacken. In Cyberpunk 2077: Phantom Liberty kun je meerdere hacks tegelijk gebruiken en zelfs voertuigen besturen om ongekende verwoestingen aan te richten.

 

 

Als dit je allemaal aanspreekt, hoef je alleen maar onze prijsvergelijker te gebruiken om een goedkope Cyberpunk 2077: Phantom Liberty CD key en maak je klaar om te spelen wanneer de uitbreiding beschikbaar is op 26 september 2023.

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief