Instant Gaming EU
 
 

Phantom Liberty wijzigt de systeemeisen voor Cyberpunk 2077

Phantom Liberty wijzigt de systeemeisen voor Cyberpunk 2077

De aanstaande komst van Cyberpunk 2077: Phantom Liberty zal het nieuwste RPG-avontuur van CD Projekt Red compleet veranderen. De uitbreiding brengt niet alleen veel nieuwigheden en verschillende manieren om het spel te spelen met nieuwe specialisatiebomen en meer, maar wordt ook voorafgegaan door een enorme patch die nieuwe functies toevoegt die vandaag beschikbaar zijn voor alle Cyberpunk 2077-spelers.

Alleen beschikbaar met SSD op PC

Cyberpunk 2077: Phantom Liberty zal niet beschikbaar zijn voor Xbox One en PlayStation 4 omdat de oudere consoles de grafische verbeteringen die de uitbreiding met zich meebrengt niet kunnen bijhouden. De release van update 2.0 die aan de uitbreiding voorafgaat, verandert ook de minimale vereisten om het spel op de pc te kunnen spelen. De belangrijkste verandering is dat een SSD nodig is om Cyberpunk 2077 te spelen nadat de patch is geïmplementeerd. CD Projekt Red heeft de fans aan al die dingen herinnerd in een publicatie op Twitter, waarin ook de nieuwe systeemeisen worden genoemd.

 

 

"The new system requirements are designed to be more up to date, adding support to new GPUs not available at launch, and targeting a resolution output of either 1080p or 4K for specific in-game presets.

The changes to the minimum requirements are a reflection of our new standard of requirements, which we believe better represent the minimum PC configuration required to run the game at 1080p, while maintaining an average of 30 FPS at low preset. The reason for making these changes is that updating the requirements is an important part of the game improvement process, and of enhancing and adding new features."

Als je van plan bent om Cyberpunk 2077 vanaf vandaag op de PC te spelen en toegang wilt hebben tot alle nieuwigheden in Update 2.0, moet je ervoor zorgen dat je PC aan de nieuwe vereisten voldoet. Die heb je ook nodig om de uitbreiding te kunnen spelen als die op 26 september uitkomt. Zoals gewoonlijk zijn de beste deals voor Cyberpunk 2077: Phantom Liberty PC keys al beschikbaar met onze prijsvergelijker.

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief