Cyberpunk 2077: de eerste grote patch is beschikbaar

Cyberpunk 2077: de eerste grote patch is beschikbaar

Het is geen geheim dat zelfs na een van de grootste lanceringen in het verhaal van videogames Cyberpunk 2077 ook herinnerd zal worden als een van de meest lastige. Het nogal slechte prestatieniveau van het spel op PlayStation 4 en Xbox One heeft geleid tot een enorme golf van klachten en terugbetalingen die CD Projekt Red in een zeer moeilijke positie hebben gebracht. Het bedrijf zou ernstige problemen kunnen krijgen door een aantal rechtszaken die tegen hen zijn aangespannen en dat heeft het repareren van het spel tot een dringender zaak gemaakt dan voorheen. Zoals we in een eerder artikel hebben uitgelegd, is het repareren van het spel een prioriteit geworden voor de ontwikkelaars van The Witcher 3: Wild Hunt en al hun inspanningen zijn op dit moment gericht op dat doel. Natuurlijk heeft dat geleid tot enkele veranderingen in de plannen van CDPR voor Cyberpunk 2077 na de lancering, en de inhoud die al beschikbaar zou zijn voor het spel zal pas arriveren als alles is gerepareerd.

 

 

Na het bekijken van de CD Projekt Red mede-oprichter Marcin Iwiński die zich een paar dagen geleden publiekelijk verontschuldigde, verwachtten we dat een aantal van de beloofde fixes heel snel zouden aankomen, en het lijkt erop dat ze ons in ieder geval niet teleurstellen op dat punt. De eerste grote update voor Cyberpunk 2077 is al beschikbaar op de PC en consoles. Patch 1.1 brengt een aantal veranderingen die zich richten op stabiliteit door het verbeteren van het totale geheugengebruik en het repareren van crashes. Het voegt ook nogal wat bug fixes toe op verschillende gebieden van het spel, zoals quests, UI, prestaties, beelden en meer. Je kunt alle details over Cyberpunk 2077 patch 1.1 vinden op het volgende adres.

 

 

Als je je afvraagt of deze update voldoende is om alle problemen in Cyberpunk 2077 op te lossen en het spel om te zetten in wat het had moeten zijn op PlayStation 4 en Xbox One, is het antwoord nee. Maar het is in ieder geval een stap in de goede richting en we hopen dat het door zoveel als nodig is wordt gevolgd totdat Cyberpunk 2077 is gerepareerd. We weten niet hoe lang het zal duren of dat de schade aan de reputatie van het spel al te groot is, maar we geloven nog steeds dat Cyberpunk 2077 een must-have zal zijn als het gerepareerd is.

  • Fyra Frost Fyra Frost

    Van de berichtgeving over MTG-toernooien tot alles wat met gaming te maken heeft, ik ben geïnteresseerd in de nieuwste spellen en gadgets, want een meisje kan er nooit genoeg van hebben!

Je kunt een reactie plaatsen of reageren op een bericht door in te loggen×

antwoordanswering the message of

500 karakters over

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief