BG PPC IG EN
 
 

Cyberpunk 2077 zal een generatieoverschrijdende besparing op consoles bevatten.

Cyberpunk 2077 zal een generatieoverschrijdende besparing op consoles bevatten.

Naarmate de releasedatum vanCyberpunk 2077 dichterbij komt, wordt bijna elk detail van de functies in het spel onthuld. We kennen de gedetailleerde systeemvereisten om het spel op de PC te spelen, we hebben nieuwe video's gezien die meer over het spel laten zien, we hebben geleerd dat de post-launch content voor Cyberpunk 2077 al in de maak is, en er is veel aanvullende informatie over de komende actie RPG beschikbaar. Maar zelfs op die manier heeft CD Projekt Red nog meer verrassingen voor ons in petto.

Als je graag wacht op de release van Cyberpunk 2077, maar je hebt nog geen next-gen console, hoef je je geen zorgen te maken over het verliezen van je opgeslagen spellen als je van plan bent om het spel op consoles te spelen. Je kunt het spel beginnen te spelen op je PlayStation 4 of Xbox One en je opgeslagen spellen migreren naar je PlayStation 5 of Xbox Series X/S. Dus zelfs als je nog steeds wacht op de levering van je gloednieuwe console of als je van plan bent het later te kopen, kun je het spel op je oude console spelen zonder enige vooruitgang te verliezen. Natuurlijk kun je je avontuur het liefst vanaf het begin beginnen om te genieten van de verbeterde graphics op de nieuwe generatie consoles, maar het is zeker een bonus dat je je vooruitgang niet hoeft te verliezen als je overstapt.

 

 

Je moet niet vergeten dat als je Cyberpunk 2077 bij de lancering op je PlayStation 5 of Xbox Series X/S speelt, je dezelfde versie van het spel speelt via achterwaartse compatibiliteit. De versie die speciaal is ontworpen om te profiteren van de mogelijkheden van de nieuwe consoles komt pas in 2021, dus zelfs als de grafische kwaliteit nog beter is bij de lancering op de nieuwe consoles, is het niet zo goed als het later zal zijn.

Externe opslag, een lokaal netwerk en het uploaden naar de cloud zijn de drie opties die beschikbaar zijn om je Cyberpunk 2077-servers over te zetten van het ene systeem naar het andere.

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief