BG PPC IG EN
 
 

Cyberpunk 2077 laat zijn moeizame lancering achter zich

Cyberpunk 2077 laat zijn moeizame lancering achter zich

Het is alweer een tijdje geleden dat Cyberpunk 2077 berucht werd vanwege de problemen bij de lancering. De prestaties van het spel op consoles en andere problemen teisterden het sciencefictionavontuur van CD Projekt Red nog maanden na de lancering, zelfs toen de ontwikkelaars alle problemen erkenden en beloofden ze zo snel mogelijk op te lossen. Het spel werd zelfs als basisvoorbeeld gesteld van een probleemloze lancering, ook al was het wel speelbaar. Het resultaat van dergelijke gebeurtenissen leidde ertoe dat zowel de studio als de game op alle platforms en sociale media werden afgekraakt en dat er massaal negatief werd gereageerd op platforms als Steam. Om eerlijk te zijn was de staat van het spel niet eens zo slecht buiten de old-gen consoles, maar de hype die Cyberpunk 2077 door de jaren heen had gegenereerd, leidde tot een enorme teleurstelling.

De zon schijnt eindelijk boven Night City

Zelfs toen de ontwikkelaars al die problemen hadden opgelost en het spel een unieke ervaring zonder grote gebreken opleverde, kreeg Cyberpunk 2077 nog steeds te maken met een enorm aantal negatieve recensies op Steam. Geloof het of niet, maar die tijden zijn voorbij. Het heeft even geduurd, maar het spel heeft nu een "zeer positieve" gebruikersscore op het platform van Valve, en dat komt niet door magie, maar door zijn eigen verdiensten. Cyberpunk 2077 levert een spannende RPG-ervaring die zich afspeelt in een futuristische wereld waar geweld en geld de sleutels zijn tot macht in een gecorrumpeerde maatschappij. Een meeslepend plot met meerdere eindes op basis van je beslissingen, veel zijmissies om te voltooien, diepgaande personage- en vaardigheidsaanpassingssystemen en actie om mee te beginnen maken een aanbod compleet dat steeds meer mensen heeft weten te boeien.

Met de release van de uitbreiding Cyberpunk 2077: Phantom Liberty om de hoek, kan CD Projekt Red nu opscheppen over goed werk dat nog beter gaat worden. De uitbreiding brengt een herwerking van het vaardigheidssysteem, waarbij meer vaardigheidsbomen worden geïntroduceerd, en het zal ook verschillende andere gameplay-systemen verbeteren om de ervaring nog beter te maken. Dat is meer dan genoeg om de wenkbrauwen te fronsen, maar je zult ook een nieuwe wijk van Night City ontdekken en ondergedompeld worden in een spionagethriller met overheidsagenten en een geheime samenzwering. Kun je om meer vragen?

 

 

Als je het spel nog niet hebt ontdekt, raden we je ten zeerste aan om onze prijsvergelijker te gebruiken om een goedkope Cyberpunk 2077 Steam key te bemachtigen. Als je al fan bent van V, kun je Cyberpunk 2077: Phantom Liberty ook pre-orderen en je klaarmaken om binnenkort terug te keren naar Night City.

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief