Instant Gaming EU
 
 

Cyberpunk 2077 wordt met gemengde gevoelens ontvangen

Cyberpunk 2077 wordt met gemengde gevoelens ontvangen

Na 8 lange jaren in ontwikkeling door CD Projekt Red, zullen gamers over de hele wereld eindelijk Cyberpunk 2077 in handen krijgen en zich onderdompelen in de wereld die geboren is uit de verbeelding van Mike Pondsmith. Na enkele wendingen als het gaat om de releasedatum van de game, is CD Projekt Red de afgelopen weken helemaal uitverkocht op het gebied van promotie, en de hype rond Cyberpunk 2077 is slechts 2 dagen voor de officiële release op zijn hoogtepunt.

De pre-load van het spel, dat vorige week beschikbaar kwam voor Xbox-gamers, is nu op alle platforms aangekomen. Aangezien gamers die Cyberpunk 2077 al hebben voorbesteld het downloaden voor D-Day, beginnen ook beoordelingen en recensies te verschijnen, en de meningen lijken gemengd te zijn.

 

 

Hoewel iedereen het erover eens lijkt te zijn dat Cyberpunk 2077 in veel opzichten geweldig is, lijkt het wel alsof het spel last heeft van veel bugs. Het probleem is dat er al een eerste patch van ongeveer 30 GB is verstuurd met de exemplaren die beschikbaar zijn voor de pers en de testers, en het lijkt bij lange na niet genoeg te zijn om alle problemen op te lossen. CD Projekt Red zal naar verwachting een nieuwe Day One patch uitbrengen, zoals de meeste games van dit kaliber tegenwoordig, maar het zal waarschijnlijk nog een paar maanden duren voordat alles is opgelost. Dit is zo'n beetje wat veel gamers vreesden toen de studio een nieuw uitstel aankondigde toen de game goud werd.

Aan de positieve kant, ondanks al deze kwesties, zijn degenen die in staat zijn geweest om hun handen op het spel te krijgen bijna unaniem over het epische niveau van onderdompeling dat Cyberpunk 2077 biedt dankzij de rijke geschiedenis en het bruisende leven van Night City.

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief