De eerste patch voor Hades II is in de maak

De eerste patch voor Hades II is in de maak

Hades II kwam amper een week geleden uit in Early Access en het is al genoeg tijd geweest om een van de populairste roguelike-games ooit te worden op het platform van Valve. Het nieuwe spel van Supergiant Games is gebaseerd op het succes en de gameplaymechanieken van zijn voorganger en is net zo spannend en verslavend als het originele Hades. Daarnaast introduceert het nieuwe gameplaymechanieken die het spel complexer, boeiender en interactiever maken. Hades II is ontworpen om verbeterd te worden terwijl het in Early Access blijft, met de hulp van de spelers, en de eerste feedback levert al resultaten op.

Aankomende veranderingen

Ontwikkelaar Supergiant Games heeft details onthuld over de eerste patch voor Hades II en de community had veel te zeggen over de veranderingen die het spel zal ondergaan. De belangrijkste hoogtepunten van de toekomstige patch zijn verbeteringen aan het verzamelsysteem om het minder vervelend te maken. Deze zullen waarschijnlijk te maken hebben met het feit dat je op een bepaald moment niet het juiste gereedschap hebt om grondstoffen te verzamelen.

De studio gaat ook een aantal veranderingen doorvoeren om de bewegingsmogelijkheden van Melinoë te verbeteren, zodat ze sneller reageren, en de ontwikkelaars overwegen een aantal balanswijzigingen om het aantal favoriete opties te vergroten. Dit laatste is een belangrijke factor in Hades II, omdat het voorkomt dat spelers gestraft worden voor het niet kiezen van de best mogelijke vaardigheden en wapens bij elke run, wat gameplayvariatie toevoegt aan de game.

 

 

Deze eerste update voor Hades II moet ergens deze maand uitkomen. Daarna wil Supergiant Games met de hulp van de spelers de creatie blijven verbeteren om van Hades II een authentiek meesterwerk in het genre te maken. Als je hen wilt steunen en feedback wilt geven terwijl het spel in Early Access is, kan onze prijsvergelijker je voorzien van de goedkoopste digitale codes voor Hades II.

27.95€
Hades 2
Hades 2
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief