Instant Gaming EU
 
 

Hades II zal Early Access niet snel verlaten

Hades II zal Early Access niet snel verlaten

Ontwikkelaar Supergiant Games is opgetogen over het ongelooflijke succes dat het vervolg op Hades nu al heeft. De game is onlangs in Early Access uitgebracht op PC en stond op dag één bovenaan de hitlijsten. Hades II volgt de stappen van zijn voorganger, maar bevat nieuwe en spannende gameplaymechanieken, waaronder de mogelijkheid om alle aanvallen op te laden voor extra effecten en meer schade. De ontwikkelstudio heeft zojuist de eerste patch uitgebracht voor de huidige versie van het spel, die onder andere de mobiliteitsvaardigheden van je personage en de verzamelmechanica verbetert.

Niet voor 2025

Hades II is verrassend goed voor een spel waarvan de definitieve versie nog niet beschikbaar is. Het spel zal echter nog lang in Early Access blijven. In een recent interview met PCGamer onthulde Supergiant Games creative director Greg Kasavin dat de studio van plan is om hard te werken om het spel te verbeteren met kleine patches die binnenkort zullen komen. Deze worden gevolgd door een grote update die extra content toevoegt in de vorm van nieuwe levels, vijanden en meer, die later dit jaar moet verschijnen. Daarna worden deze veranderingen getest en is het spel klaar om uitgebracht te worden. Maar dit proces zal waarschijnlijk de rest van het jaar 2024 in beslag nemen, of zelfs nog langer.

 

 

Daarmee zullen degenen die reikhalzend uitkijken naar de definitieve versie van Hades II op zijn minst tot 2025 moeten wachten. Maar als je een fan bent van het eerste spel en wilt genieten van het vervolg op een van de beste roguelike spellen aller tijden, moet je onze prijsvergelijker gebruiken om vandaag nog een goedkope Hades II spelcode te kopen en het spel in Early Access uit te proberen, omdat het echt een van de beste ervaringen in het genre biedt.

21.38€
Hades 2
Hades 2
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief