Hades II kondigt zojuist een technische test aan

Hades II kondigt zojuist een technische test aan

De naam Hades is geliefd in de gamegemeenschap, vooral onder fans van het Rogue-achtige genre. Na de aankondiging van Hades II tijdens The Game Awards 2022 hebben veel fans reikhalzend uitgekeken naar de releasedatum van het spel. In een recente post op X/Twitter kondigde Supergiant Games de aankomende technische testversie van Hades II aan.

 

Het primaire doel van deze technische test is om te zorgen voor een soepelere ervaring voor degenen die zijn geselecteerd voor de aankomende Early Access-versie later dit jaar. "We voeren de technische test van Hades II uit voorafgaand aan onze Early Access-lancering om ons te helpen alle technische problemen te vinden en op te lossen die we tot nu toe misschien over het hoofd hebben gezien, zodat iedereen die Hades II in Early Access uitprobeert vanaf het begin een soepele speelervaring heeft," aldus Supergiant Games op hun website.

De technische test bevat content uit het eerste deel van het spel: "Als je het originele spel hebt gespeeld, stel je dan een versie voor waarin je niet voorbij Tartarus kon komen, zelfs niet als je de bewaker ervan had verslagen."

Hoe doe je mee aan de technische test?

Het proces is eenvoudig; je hoeft alleen maar naar de Steam-pagina van het spel te gaan en op de knop "Toegang aanvragen" te klikken. Als je wordt uitgenodigd, krijg je een e-mail van Steam met instructies over hoe je het spel kunt downloaden. De Technische Test begint met een klein aantal deelnemers, maar zal zich geleidelijk uitbreiden, dus als je in eerste instantie niet wordt uitgenodigd, hoef je je geen zorgen te maken; je hebt later nog steeds een kans.Hun processen komen neer op "een aantal spelers uitnodigen, eventuele problemen oplossen waar ze tegenaan lopen, meer spelers uitnodigen, enzovoort."

We weten nog niet hoe lang deze proefversie duurt, want Supergiant Games zegt dat het "langer dan een week, korter dan een maand" kan zijn. Je kunt verwachten dat de Early Access-versie later in het tweede kwartaal van 2024 uitkomt, waarbij de duur van deze versie afhangt van de duur van de Technische Test.

In Hades II speel je als Melinoë, de prinses van de Onderwereld en de zus van Zagreus. Gebaseerd op wat we tot nu toe weten over de gameplay, bevat het spel dezelfde vechtmechanismen als het origineel, maar Melinoë kan mana-verslindende spreuken gebruiken en kan materialen verzamelen terwijl ze door de Onderwereld beweegt om te ruilen voor bons en andere voorwerpen uit speciale kamers. Het originele spel Hades stond bekend om zijn boeiende en unieke gameplay in het rogue-achtige genre en werd zelfs genomineerd voor Spel van het Jaar bij The Game Awards 2020.

Zorg ervoor dat je onze vertrouwde prijsvergelijker in de gaten houdt om de beste deals te krijgen als je Hades II preordert.

27.95€
Hades 2
Hades 2
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief