Hades II topt de hitlijsten op Steam na zijn Early Access-debuut

Hades II topt de hitlijsten op Steam na zijn Early Access-debuut

Supergiant Games verraste de fans van Hades een paar dagen geleden met de onverwachte lancering van het vervolg op Early Access na een technische test. Sindsdien heeft Hades II ontelbare uren streaming geaccumuleerd op alle sociale mediaplatforms en is het door duizenden spelers geprezen om zijn spannende gameplay en nieuwe functies. Het spel introduceert nieuwe gameplaymechanieken en laat spelers al hun aanvallen opladen met magie, waardoor ze krachtiger worden en extra effecten veroorzaken. Dit maakt het heel anders dan zijn voorganger en zorgt voor meer tactische spelinteracties. Natuurlijk kun je Hades II nog steeds spelen als een hectische button-smasher, maar de nieuwe veranderingen voegen behoorlijk wat meer diepte toe aan het spel, vooral als je rekening houdt met alle krachten die je van de goden krijgt naarmate je vordert, omdat veel daarvan voornamelijk werken met opgeladen aanvallen.

 

 

Direct succes

Afgezien van alle nieuwigheden biedt Hades II een nieuwe ervaring die net zo spannend is als die van zijn voorganger, zo niet spannender. De hoge herspeelbaarheid biedt de spelers ontelbare uren gameplay, zelfs in de huidige staat, omdat het spel is ontworpen met Early Access in gedachten als een zeer belangrijk onderdeel van het ontwikkelingsproces. Als gevolg daarvan heeft een enorme gemeenschap zich gehaast om Hades II te kopen en te spelen, ondanks dat het nog niet in zijn definitieve vorm is uitgebracht.

In minder dan 24 uur nadat Hades II werd uitgebracht, had het spel meer dan 100.000 gelijktijdige spelers op Steam, wat bijna drie keer zoveel is als het maximale aantal spelers dat zijn voorganger in zijn leven op hetzelfde platform verzamelde. Dit is nog maar het begin, want Supergiant Games heeft ook de eerste grote update voor Hades II aangekondigd, die later dit jaar zal verschijnen.

"We're planning our first Major Update for later this year! Please note while we'll be monitoring feedback and reports carefully, this Major Update will take some months following our initial launch. Beyond that, we expect to be in Early Access at least through the end of 2024 in order to build out the remaining content we have planned."

Hades II zou ergens volgend jaar Early Access moeten verlaten, maar levert in de huidige versie al een opmerkelijke ervaring. Als je niet kunt wachten om je onder te dompelen in deze ervaring en Melinoe te helpen Chronos te verslaan, gebruik dan gerust onze prijsvergelijker om vandaag nog een Hades II PC sleutel aan te schaffen.

27.95€
Hades 2
Hades 2
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief