Hades II is nu beschikbaar in Early Access

Hades II is nu beschikbaar in Early Access

Sinds Hades II werd aangekondigd tijdens The Game Awards 2022, kijken veel gamers, vooral degenen die verknocht zijn aan de legendarische voorganger Hades, elke dag reikhalzend uit. Deze verwachting bereikte zijn hoogtepunt toen Supergiant Games een week geleden een technische test voor Hades II aankondigde, waardoor fans hoopten dat de releasedatum naderde.

En verrassend genoeg kondigde Supergiant Games op 6 mei 2024, slechts een paar weken na de technische test, op hun Twitter-pagina aan dat het langverwachte vervolg, Hades II, officieel in Early Access was gelanceerd:

 

 

Hades II is een rogue-achtige dungeon crawler waarin je met duistere tovenarij ten strijde trekt tegen de sinistere Titaan van de Tijd. Je speelt als de onsterfelijke prinses van de Onderwereld en verkent een grotere, diepere mythische wereld, waarin je de krachten van de Titaan van de Tijd verslaat met de volledige macht van de Olympus achter je, in een meeslepend verhaal dat zich voortdurend ontvouwt door je tegenslagen en prestaties.

Dankzij de beslissing van Supergiant Games om Hades II in Early Access uit te brengen, kunnen spelers een versie van het spel kopen en ervaren die nog in ontwikkeling is. Daarnaast hebben spelers de mogelijkheid om feedback en gameplay-gegevens te geven, wat zeer waardevol is voor Supergiant Games in hun streven om het volledige potentieel van de game te realiseren.

Net als bij het originele spel is Supergiant Games van plan om na de Early Access-lancering van Hades II een aantal grote updates uit te voeren, met extra kerncontent en verfijningen op basis van feedback van spelers. Het verhaal wordt met elke update uitgebreid met nieuwe personages en gebeurtenissen rondom bestaande personages. Dit proces zal uitmonden in de lancering van v1.0, die de conclusie van het verhaal en andere afwerkingen zal bevatten.

Op dit moment heeft de Early Access-versie van Hades II al minstens zoveel content als de originele Hades had toen deze in Early Access op Steam werd gelanceerd. Als spelers zich in Hades II verdiepen, kunnen ze nieuwe locaties, uitdagingen, upgradesystemen en verrassingen verwachten, waardoor ze steeds weer opnieuw ondergedompeld worden in de steeds veranderende onderwereld.

Hades II Early Access is nu beschikbaar op zowel Steam als Epic Games. Als je het een leuk idee vindt om het spel in de loop van de tijd te zien evolueren en het verhaal geleidelijker te zien ontvouwen, dan is Early Access waarschijnlijk iets voor jou. En vergeet niet onze prijsvergelijker te gebruiken voor de beste deal voor Hades II.

27.95€
Hades 2
Hades 2
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief