Dying Light 2 lanceert in december

Dying Light 2 lanceert in december

Zoals we je onlangs vertelden was de Dying Light 2 livestream de perfecte gelegenheid om alles te weten te komen over het vervolg op het bekende overlevingsspel. Techland onthulde niet alleen heel wat gameplay beelden, maar ook de lanceringsdatum van het spel. Dying Light 2: Stay Human zal veel nieuwigheden bevatten, maar het behoudt een aantal van de elementen die zijn voorganger tot een succes maakten, zoals parkour-achtige bewegingen, wrede en uitdagende gevechten, en de voortdurende dreiging van degenen die geïnfecteerd en gemuteerd zijn door het virus, die je 's nachts achtervolgen.

Maar er is nog meer. De introductie van de Peacekeepers en de Survivors als de twee overheersende facties in de omgeving voegt nog een andere factor toe die je in de gaten moet houden. Je interactie met beide facties geeft vorm aan de verhaallijn naarmate je verder komt in het spel, en je beslissingen hebben invloed op de wereld van Dying Light 2: Stay Human. De moeilijkheid van het overleven onder een voortdurende dreiging drijft alles tot het uiterste, en de verschillende benaderingen van beide facties van de situatie zullen een onderlinge botsing veroorzaken die je in het midden zal doen belanden. Natuurlijk heb je alle vrijheid om te kiezen hoe je met elke gebeurtenis omgaat, maar je zult ook met de gevolgen te maken krijgen.

 

 

Wat de gevechten betreft biedt Dying Light 2: Stay Human je een breed scala aan vaardigheden die je zult moeten beheersen om het hoofd te bieden aan de eindeloze stroom mutanten en geïnfecteerden die het spel naar je toe zal gooien. Bedenk alleen dat ze 's nachts veel gevaarlijker zullen zijn. Nieuwe wapens, nieuwe vijanden, nieuwe manieren om te vechten, nieuwe gebieden om te verkennen, en tal van andere dingen om te ontdekken zijn nog maar het topje van de ijsberg.

Dying Light 2: Stay Human lijkt alle elementen te hebben die nodig zijn om een waardige opvolger van Dying Light te worden. Techland heeft bevestigd dat de release gepland staat voor 7 december op PC, PS4, PS5, Xbox One, en Xbox Series X/S, dus er is nog meer dan genoeg tijd om meer details over het spel te onthullen.

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief