Kinguin october campaign COM + BG
 
 

Edgerunners geeft Cyberpunk 2077 een populariteitsboost

Edgerunners geeft Cyberpunk 2077 een populariteitsboost
NEWS22 sep. 2022 15:00

CD Projekt Red heeft een zeer productieve relatie met Netflix en zijn series. Eerst zorgde het enorme succes van The Witcher 3: Wild Hunt voor het laatste zetje dat nodig was, zodat een Netflix-serie geïnspireerd op Geralt of Rivia ontstond. Iets soortgelijks gebeurt met Cyberpunk 2077 en Edgerunners, maar deze keer is het de tv-serie die het spel een populariteitsboost heeft gegeven. Hoewel het waar is dat Cyberpunk 2077 zich de afgelopen maanden eindelijk herstelde van zijn vreselijke lancering, had het spel nog steeds last van een zekere slechte pers die veel spelers weghield. Maar de release van Edgerunners op Netflix heeft ertoe bijgedragen dat het aantal spelers dat belangstelling toont voor het videospel is toegenomen.

 

 

Ontwikkelaar CD Projekt Red heeft dit feit erkend via Twitter met een aankondiging die onthult dat meer dan een miljoen spelers de afgelopen week V hebben vergezeld op een tour voor Night City. In feite heeft de prijsdaling van Cyberpunk 2077 in combinatie met het harde werken van de ontwikkelaar om alle problemen op te lossen het spel gepositioneerd bij de meest gespeelde op Steam. 

 

 

Het is niet vreemd dat CD Project Red voor 2023 al de uitbreiding Phantom Liberty heeft aangekondigd, die Night City zal uitbreiden met een nieuw gebied en de beruchte Johnny Silverhand terug zal brengen. Om eventuele problemen bij de lancering te voorkomen, zal deze niet beschikbaar zijn op PlayStation 4 en Xbox One, maar dat lijkt Cyberpunk 2077 er niet van te weerhouden om dagelijks te groeien, wat beslist geweldig is.

Als je de dystopische toekomst van Cyberpunk 2077 nog moet ontdekken, kun je onze prijsvergelijker gebruiken om de beste deals in videogames te bekijken en je Cyberpunk 2077 code goedkoop te krijgen op alle beschikbare platforms. 

  • Fyra Frost Fyra Frost

    Van de berichtgeving over MTG-toernooien tot alles wat met gaming te maken heeft, ik ben geïnteresseerd in de nieuwste spellen en gadgets, want een meisje kan er nooit genoeg van hebben!

Je kunt een reactie plaatsen of reageren op een bericht door in te loggen×

antwoordanswering the message of

500 karakters over

DLCompare Extension
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief