Instant Gaming EU
 
 

Bekijk de eerste gameplay trailer van Immortals of Aveum

Bekijk de eerste gameplay trailer van Immortals of Aveum

Electronic Arts verraste ons onlangs met de aankondiging van een nieuwe FPS die binnenkort in de schappen ligt. Immortals of Aveum is een spannende ervaring waarin je de rol aanneemt van een wees die is veranderd in een dodelijke battlemage. Doordat je drie verschillende kleuren magie kunt gebruiken (blauw voor Kracht, groen voor Leven en rood voor Chaos) val je op tussen je leeftijdsgenoten, omdat je daarmee toegang hebt tot een breed scala aan spreuken om elke situatie aan te pakken. 

Een kleurrijk magisch avontuur

Immortals of Aveum is een verhaalgedreven avontuur voor een enkele speler waarin je met je spreuken tegen talloze vijanden vecht. Ontwikkelaar Ascendant Studios heeft een nieuwe trailer voor het spel uitgebracht waarin de gameplay-mechanieken centraal staan. De zes minuten beeldmateriaal in de video onthullen dat je je magie voor verschillende doeleinden zult kunnen gebruiken. Je kunt je vijanden bestoken met verschillende stralen en projectielen, barrières oproepen om jezelf tegen schade te beschermen, en zelfs een energietouw oproepen die je kunt gebruiken als grijphaak. Je kunt ook verschillende soorten magie op elke hand uitoefenen en sigils, ringen en totems gebruiken om je magie te versterken en aan te passen aan je favoriete speelstijl. 

 

 

De strijd is snel en dynamisch in Immortals of Aveum, maar vereist ook dat je een flink aantal spreuken beheerst. Daarmee experimenteren om de beste combinaties en effecten te vinden is de sleutel om je eigen tempo in het spel te vinden en de machtigste Magus te worden. De video laat er een flink aantal zien, maar we zullen nog even moeten wachten om meer te weten te komen over de details van het casting-systeem in het spel en de grenzen ervan.

De release van Immortals of Aveum staat gepland voor deze zomer. Het spel lanceert op 20 juli voor PlayStation 5, Windows PC en Xbox Series X. Je zult je Immortals of Aveum code voor de beste prijs kunnen kopen met onze prijsvergelijker vóór de release.

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief