Eneba COM
 
 

Ontmoet enkele van de hoofdpersonen in Immortals of Aveum

Ontmoet enkele van de hoofdpersonen in Immortals of Aveum

Hoewel Immortals of Aveum een op magie gebaseerde FPS met actie wordt, bevat het spel ook een interessante verhaallijn die je de mysteries van het verleden van Aveum laat ontdekken terwijl je aan een epische ervaring begint. Ontwikkelaar Ascendant Studios heeft al een aantal van de spelmechanismen laten zien, waaronder het magiesysteem met drie verschillende kleuren magie en de spannende gameplay. Nu biedt het de fans de kans om meer te ontdekken over het verhaal in het spel met een nieuwe trailer die een in-game cinematic laat zien.

Een dramatisch verhaal

Securing the Binding Stone onthult een deel van het verhaal in Immortals of Aveum en introduceert drie van de hoofdpersonages in de game. Jak is de hoofdpersoon, je alter ego in het spel, en een uitzonderlijke magiër die de drie kleuren magie kan hanteren. Wanneer hij onverwacht terugkeert van een missie met een krachtige steen die hij had moeten vernietigen, moeten hij en veldcommandant Zendara de gevolgen van zijn beslissing onder ogen zien en de redenen achter zijn acties uitleggen aan een van de machtigste personages op zijn in de Everwar: Kirkan, leider van de Onsterfelijken en de Koning's Marshall van de verdediging van Lucium.

 

 

De video laat zien dat er nog meer dingen gebeuren in het spel, naast een uitdagend gevecht tegen de troepen van de tiran die het buurland Sandrak regeert. Het is goed om te weten dat Immortals of Aveum een meeslepend verhaal zal hebben met een solide verhaallijn in plaats van een FPS-game met een slecht excuus voor een episch verhaal over een oorlog die wordt uitgevochten door machtige magiërs, waarin je je gewoon een weg baant door hordes vijanden.

We zullen in ieder geval nog even moeten wachten tot we dat allemaal kunnen ervaren. De release van het spel staat gepland voor 22 augustus, nadat het een maand is uitgesteld, en Ascendant Studios zal er de komende weken waarschijnlijk meer over onthullen. Ondertussen kun je de beste aanbiedingen voor Immortals of Aveum codes voor PC, PS5 en Xbox Series X/S bekijken met onze prijsvergelijker.

We zullen in ieder geval nog even moeten wachten tot we dat allemaal kunnen ervaren. De release van de game staat gepland voor 22 augustus, na een maand uitstel, en Ascendant Studios zal er de komende weken waarschijnlijk meer over onthullen. Ondertussen kun je de beste aanbiedingen voor Immortals of Aveum-codes voor pc, PS5 en Xbox Series X/S bekijken met onze vergelijker.

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief