Immortals of Aveum geeft details over het magische systeem

Immortals of Aveum geeft details over het magische systeem

Immortals of Aveum belooft een spannend avontuur in een wereld waarin alles wordt aangedreven door magie. Als een van de zeer zeldzame Triarchs die alle drie de aspecten van magie kan manipuleren, speel je een beslissende rol in de uiteindelijke uitkomst van de wrede Everwar die de toekomst van Aveum zal bepalen. Samen met een groep elitemagiërs moet je het koninkrijk verdedigen tegen de aanvallen van de Tiran van Rasharn en zijn legers om te voorkomen dat hij je thuisland vernietigt.

 

 

Immortals of Aveum heeft een ongelooflijk gedetailleerd magiesysteem waarmee je drie verschillende kleuren magie kunt gebruiken in gevechten, om door de ingewikkelde scenario's te navigeren die je in het spel zult verkennen en ook om puzzels op te lossen om verder te komen. Ontwikkelaar Ascendant Studios heeft wat licht geworpen op de verschillende eigenschappen en toepassingen van elke kleur magie in de nieuwste Immortals of Aveum-video, die ons ook wat inzicht geeft in de fijne kneepjes van de wereld en het verhaal.

Drie kleuren en eindeloze mogelijkheden

Met het magiesysteem van de game kun je sigils gebruiken om je vijanden met verschillende soorten magie aan te vallen. Met Rode magie kun je close combat versterken, met Blauwe magie kun je vijanden van een afstand aanvallen en met Groene magie kun je het slagveld bestoken met projectielen. Dit zijn niet de enige gereedschappen in je arsenaal. Je hebt ook toegang tot Furies die je manabalk verbruiken om ongelooflijk krachtige en verwoestende effecten te genereren, en je kunt een ultieme vaardigheid opladen die alle drie de kleuren magie combineert en de vorm aanneemt van een energiestraal die alles kan desintegreren.

 

 

Immortals of Aveum biedt je volop mogelijkheden om je personage naar eigen inzicht aan te passen terwijl je zijn krachten opvoert. Je vindt een overvloed aan magische voorwerpen die je kunt gebruiken om je vaardigheden te versterken of die je kunt deconstrueren om andere voorwerpen te maken die beter bij je speelstijl passen. Je zult geen gebrek aan opties hebben als het aankomt op het domineren van het slagveld.

Je hoeft niet lang meer te wachten tot je jezelf kunt onderdompelen in dit geweldige FPS-avontuur. De release van het spel staat gepland voor 22 augustus 2023 en je kunt je Immortals of Aveum CD-sleutel nu al voor de beste prijs krijgen met onze prijsvergelijker.

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief