BG PPC IG EN
 
 

Immortals of Aveum introduceert zijn talentensysteem

Immortals of Aveum introduceert zijn talentensysteem

Ontwikkelaar Ascendant Studios heeft veel fans van het FPS-genre aangenaam verrast met zijn aankomende avontuur. Immortals of Aveum benadert de gebruikelijke dynamiek in deze games op een heel andere manier met een scenario dat vrij uniek is. In plaats van vuurwapens te gebruiken, begin je aan een ervaring waarin je hordes vijanden te lijf kunt gaan met een verscheidenheid aan magische spreuken die je naar believen kunt combineren. Immortals of Aveum speelt zich af in een fantasiewereld die al duizenden jaren bestaat en waarvan de ontknoping wel eens heel dichtbij zou kunnen zijn. Helaas zul je aan de verliezende kant staan, tenzij je het heft in eigen handen neemt.

Veel vaardigheden om uit te kiezen

In een recente video konden we veel details zien over de verschillende soorten magie die je kunt gebruiken in Immortals of Aveum. Maar er zijn meer dan slechts drie soorten magie die je in het spel kunt combineren om tegen hordes monsters te vechten. Ascendant Studios heeft een nieuwe video uitgebracht die diep ingaat op het vaardigheidssysteem in het spel. Het toont een overvloed aan vaardigheden die je kunt gebruiken om de vechtstijl van je personage aan te passen.

 

 

Je kunt knooppunten ontgrendelen en door verschillende talentbomen gaan om krachten te verkrijgen die de mogelijkheden van elk type magie vergroten. Door punten in een bepaalde kleur magie te steken, kun je een specifieke samenstelling creëren en deze verbeteren naarmate je vordert in het spel. De talenten verbeteren je algemene statistieken en gevechtscapaciteiten, of je je nu wilt richten op genezen, het slagveld wilt beheersen of je vijanden tot as wilt verbranden. Sommige talenten vereisen dat je punten in twee verschillende soorten magie steekt, maar daarmee speel je nog krachtigere opties vrij.

Over het geheel genomen vormt Immortals of Aveum een zeer interessante ervaring voor mensen die op zoek zijn naar een ander soort actiespel. De release van het spel staat gepland voor 22 augustus op PC, Xbox Series X/S en PlayStation 5. Zoals gewoonlijk kun je onze prijsvergelijker gebruiken om Immortals of Aveum nu al goedkoop te kopen.

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief