Instant Gaming EU
 
 

Immortals of Aveum release een maand uitgesteld

Immortals of Aveum release een maand uitgesteld

Immortals of Aveum, een baanbrekende magische first-person shooter voor één speler, uitgegeven door EA en ontwikkeld door Ascendant Studios, heeft op zijn officiële website aangekondigd dat de lanceerdatum met een maand wordt opgeschoven. Immortals of Aveum stond eerder gepland voor 20 juli 2023, maar komt nu uit op 22 augustus 2023.

 

 

Het nieuws werd via een link op het officiële Twitter-account van Ascendant Studios geplaatst. Als je die opent, zie je een bericht van de spelleider Bret Robbins en het Ascendant Team:

As you know, this is our first game as a self-funded independent studio. We set out five years ago to ambitiously make an original Magic FPS in a new fantasy world. Along the way, we worked through a pandemic, built a new team, developed on Unreal Engine 5.1 and pushed the boundaries of what we thought was possible. Now, the finish line is in sight.

    The recent feedback to the game proves to us what we already felt: that Immortals of Aveum is something special. In order to realize our full vision, we are going to take a few extra weeks, making our new launch date Tuesday, August 22nd. This will give us time to further polish the game, finish optimizing all platforms, and deliver a strong launch. We owe it to ourselves and to you to get this right.

Immortals of Aveum speelt zich af in een origineel fantasie-universum vol magie, vol conflicten en op de rand van de vergetelheid. Jak is machteloos en berooid opgegroeid en is een zogenaamde Unforeseen - iemand die op latere leeftijd onverwacht magische gaven krijgt. Met zijn nieuwe mogelijkheden wordt Jak gerekruteerd door generaal Kirkan om zich aan te sluiten bij de Orde van de Onsterfelijken en wordt hij met tegenzin betrokken bij de eindeloze oorlog van de mensheid om de controle over magie. Met machtige magiebezweerders en legioenen soldaten aan beide kanten van de Everwar, moeten Jak en zijn elite-orde van Onsterfelijken de mysteries van het roerige verleden van Aveum ontrafelen als er enige hoop is om de toekomst te redden.

 

 

De game heeft een nieuwe gameplaytrailer gekregen in de PlayStation Showcase. De beelden tonen Jak die drie soorten magie hanteert op basis van kleuren - blauw voor Kracht, groen voor Leven en rood voor Chaos - in een snelle first-person actiesequentie.

Hoewel een vertraging van een release altijd onze verwachtingen in de war schopt, waardeert de industrie de transparantie van de studio's en begrijpt dat het een goede beslissing is. De release van Immortals of Aveum staat nu gepland voor 22 augustus. Het spel komt uit voor PlayStation 5, Windows PC en Xbox Series X. Je kunt onze prijsvergelijker bekijken voor de goedkoopste Immortals of Aveum CD keys voor de release.

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief