Eneba COM
 
 

Tovenaars FPS Immortals of Aveum releasedatum aangekondigd

Tovenaars FPS Immortals of Aveum releasedatum aangekondigd

EA en het in San-Rafael gevestigde Ascendant Studios hebben aangekondigd dat hun betoverende fantasy FPS Immortals of Aveum nu een releasedatum heeft: 20 juli 2023. Bekijk de Immortals of Aveum launch trailer hier:

 

 

Mystical Mayhem

Het spel speelt zich af in Aveum, een fantasiewereld die wordt verscheurd door een eeuwenoude oorlog om de controle over magische leylijnen. Je speelt als Jak, een wees die in een levend wapen is veranderd toen hij toetrad tot de Magnus-orde van elite-vechters. Wat jou onderscheidt is je ongekende bekwaamheid als Triarch, een magiër die de drie kleuren magie kan hanteren. Je moet deze krachten gebruiken om de krachten van het machtige Rasharn te bestrijden, een land dat met jouw thuisland Lucium concurreert om de controle over de leylijnen. 

Immortals of Aveum belooft razendsnelle spreuken die spelers belonen voor uitstekende timing en wisselende spreukencombinaties. Daarom zul je het weliswaar opnemen tegen wezens als Elementalen en Constructen, maar de spannendste gevechten zullen duels tegen collega-magiërs zijn. Het spel bevat ook 26 soorten spreuken en 80 talenten om uit te kiezen, en de mogelijkheid om magische uitrusting te maken die werkt met de soort magie van je voorkeur. Spreuken zijn onder andere Breachfire, dat een verspreiding van magische energie verspreidt, of de meer accurate Stormshards, die projectielen afschieten die vijanden raken.

Game director en Ascendant Studios CEO Bret Robbins, die werkte aan de originele Dead Space en Call of Duty series, legt uit dat de studio wil dat Immortals meer is dan een "one and done game". Ze hopen dat het succesvol genoeg zal zijn om een franchise te beginnen en "iets te zijn dat in veel verschillende richtingen kan worden uitgebreid." 

Immortals of Aveum lanceert op 20 juli voor PS5, Xbox Series X/S, en PC. Je kunt een Immortals of Aveum PC key pre-orderen bij onze prijsvergelijker tegen de beste prijzen.

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief