Fable: Playground Games verwelkomt nieuw teamlid

Fable: Playground Games verwelkomt nieuw teamlid

Zoals fans van de Xbox-exclusieve serie weten is de geschiedenis van de Fable franchise niet altijd van een leien dakje gegaan, van teleurstellingen met sommige spellen, met name Fable: The Journey, tot de annulering van Fable Legends, waarin de spelers hoge verwachtingen hadden na jaren van onrust voor de serie. Maar het volgende spel dat komt, voorlopig sober Fable genoemd, heeft de fans weer wat hoop gegeven.  

De eerste trailer verscheen in juli 2020. Hoewel het relatief kort was, liet het er geen twijfel over bestaan dat de franchise terug zou komen, vooral door de kenmerkende humor. En het is Playground Games die ditmaal aan het roer staat, een studio die bekend is van de ontwikkeling van de Forza Horizon serie, meer dan alleen RPG titels. Maar voor wie zich er zorgen over maakte, is er uitstekend nieuws over het spel. Zijn naam doet misschien geen belletje rinkelen, maar een zekere Paweł Kapała heeft via Twitter aangekondigd dat hij bij Playground Games aan de slag gaat als Principal Gameplay Designer, wiens functiebeschrijving op de officiële website van de studio is verschenen: 

Als een belangrijk lid van het ontwerpteam neem je de verantwoordelijkheid voor de kernkarakter-gestuurde gameplay systemen, en werk je nauw samen met alle andere disciplines om ze op het hoogste niveau uit te voeren.

 

 

Hoewel noch de advertentie, noch Paweł Kapała specificeert dat het hier in het bijzonder om Fable zal gaan, is het duidelijk dat deze functie centraal staat in het bedrijf en dat de kans groot is dat dit specifieke spel het doelwit zal zijn.  Als je het CV van de man bekijkt, blijkt dat Paweł Kapała eerder voor CD Projekt Red werkte, aan The Witcher en Cyberpunk 2077, twee RPG's. Het is daarom moeilijk voor te stellen dat Playground Games deze degelijke ervaring niet zal gebruiken voor Fable.

In elk geval zullen we moeten wachten om meer over Fable te weten te komen. Hoewel we de laatste tijd weten dat het ruim vóór The Elder Scrolls VI moet verschijnen, is er nog geen releasedatum in zicht.

 

 

 

Je kunt een reactie plaatsen of reageren op een bericht door in te loggen×

antwoordanswering the message of

500 karakters over

  • Officiële website : Fable
  • Categorieën : Actie , Avontuur , Rollenspellen
  • Uitgever : Xbox Game Studios
  • Ontwikkelaar : Playground Games
  • Modus : Solo
  • Verschijningsdatum : 2023
Dive into the scorching sands of Assassin's Creed Mirage, where history becomes your weapon, and every hidden secret in the desert's labyrinth is a puzzle to solve. Get ready to embrace the shadows. Are you prepared for the challenge?
DLCompare Extension
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief