Instant Gaming EU
 
 

FIFA 22 gameplay is gericht op realisme

FIFA 22 gameplay is gericht op realisme

Konami's aankondiging over Pro Evolution Soccer (nu eFootball) dat het free-to-play pad op gaat heeft EA Sports waarschijnlijk overvallen, want het is volkomen onverwacht. We weten nog steeds niet wat voor repercussies het zal hebben op een genre dat altijd PES en FIFA als de twee voornaamste kanshebbers heeft gehad. FIFA bezit momenteel de licenties voor de grote meerderheid van de teams en competities over de hele wereld, en de meeste spelers hebben hun favoriet, maar het gewicht van de "gratis" factor in eFootball moet nog bepaald worden. Niettemin lijkt EA Sports zich te blijven concentreren op de promotie van hun aankomende spel, en na de aankondiging van veel van de functies heeft het een nieuwe video gepubliceerd die ons voor het eerst laat kijken naar de gameplay van FIFA 22.

 

 

De video is gericht op uitleg van de nieuwe functies in FIFA 22, vooral die welke bijdragen tot meer realisme in de animaties in het spel en in de gameplay. Het lijkt erop dat Hypermotion wel degelijk een grote invloed heeft op de animaties, waardoor FIFA 22 de ervaring van een echte voetbalwedstrijd het dichtst benadert terwijl je thuis zit. Jammer genoeg lijdt het spel er nog onder dat het exclusief beschikbaar is voor de PlayStation 5, Xbox Series X/S, en Google Stadia versies van het spel. Ook al kan de aankondiging van eFootball EA dwingen zijn strategie ten aanzien van deze kwestie te heroverwegen, je marketingcampagne beginnen met een deel van je spelersbasis overstuur te maken is misschien niet het slimste idee.

We zullen moeten afwachten wat er gebeurt, maar er zijn een paar dingen die we voor lief kunnen nemen. De eerste is dat FIFA 22 de meest realistische voetbalsimulatie-ervaring ooit zal brengen, vooral voor wie op next-gen consoles speelt. De tweede is dat Konami en EA dit jaar het genre totaal verschillend benaderen, en dat nog moet blijken wie aan de top zal eindigen.

0.86€
FIFA 22
FIFA 22
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief