FIFA 22 verschijnt in oktober

FIFA 22 verschijnt in oktober

De aankondiging van het jaarlijkse deel in de FIFA serie is net op tijd gekomen om te profiteren van de verwachting die de finale van de UEFA Euro 2020 wekt. De eerste officiële trailer van FIFA 22 is dit weekend onthuld, samen met wat informatie over de functies die alle fans in het nieuwe spel zullen aantreffen. Het is een spel dat ontworpen is met next-gen consoles in gedachten, want het zal verschillende technologieën bevatten die alleen beschikbaar zijn voor wie op de Xbox Series X/S, en PlayStation 5 speelt, maar FIFA 22 zal zeker ook op andere platforms de meest complete en realistische voetbalsimulatie zijn.

FIFA 22 zal voorzien zijn van de nieuwe HyperMotion technologie, een systeem dat in real time nieuwe animaties maakt met gegevens van professionele spelers die bewegingspakken van Xsens dragen, waardoor het spel zo echt wordt als het maar zijn kan. Volgens EA Sports "Het resultaat is een ongekende hoeveelheid kwalitatief hoogstaande menselijke bewegingsgegevens die aanstuurt hoe zowel individuen als teams bewegen in FIFA 22". Het nieuwe spel bevat meer dan 4.000 nieuwe animaties en een meer geavanceerde AI. FIFA 22 zal ook een nieuw keeperssysteem, verbeterde balfysica, nieuwe aanvalstactieken en een gloednieuw Explosive Sprint systeem bevatten, naast andere vernieuwingen in de gameplay, evenals een vernieuwde Career Mode en de terugkeer van Volta Football.

 

 

De aankondiging van FIFA 22 ging gepaard met de onthulling van de verschijningsdatum, die misschien iets later valt dan sommigen van ons verwachtten. De lancering van het spel is gepland voor 1 oktober op PC, Xbox One, PlayStation 4, Xbox Series X/S, PlayStation 5, en Nintendo Switch. Natuurlijk zal FIFA 22 ook dit jaar de favoriet van veel voetbalfans zijn, en je kunt de eerste FIFA 22 gameplay trailer al heel snel bekijken, want hij wordt onthuld als onderdeel van het EA Play Sportlight evenement dat op 20 juli plaatsvindt.

Je kunt een reactie plaatsen of reageren op een bericht door in te loggen×

antwoordanswering the message of

500 karakters over

1.71€
FIFA 22
FIFA 22
Dompel jezelf onder in de wereld van Stargate: Timekeepers, waar strategie en mysterie samenkomen in epische gevechten. Klaar voor de tijdmissie? De poorten roepen.
DLCompare Extension
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief