Eneba COM
 
 

Nieuwe Final Fantasy VII Rebirth trailer belicht de antagonist

Nieuwe Final Fantasy VII Rebirth trailer belicht de antagonist

Square Enix heeft een nieuwe trailer uitgebracht voor Final Fantasy VII Rebirth getiteld "Destined for Rebirth", waarin Cloud en zijn team de dreiging van Sephiroth begrijpen. Met een dramatische voice-over als achtergrond bevat de preview iconische scènes uit de klassieke Final Fantasy VII, waaronder Sephiroth in Nibelheim die in vlammen opgaat.

Verder zijn er enkele onuitgebrachte gameclips, waaronder een waarin Cloud een daverende en angstige kreet slaakt naar Tifa en natuurlijk de altijd mysterieuze verschijning van Zack Fair. "Destined for Rebirth" belicht epische momenten, waaronder het gevecht tegen de Terror of the Deep-baas (net voor de dolfijnenscène in Lower Junon), de Junon-ceremonie en het Nibelheim Incident. Het biedt ook de eerste glimp van nieuw bedachte wezens en personages, zoals Midgardsormr.

Bekijk de preview:

 

 

Final Fantasy VII Rebirth, uitgeroepen tot "Most Anticipated" Game van 2024 tijdens The Game Awards, is het tweede deel van de drie geplande delen van het veelgeprezen Final Fantasy VII remake project. Dit zelfstandige avontuur over een uitgestrekte en levendige planeet volgt Cloud, Tifa, Barret, Aerith en Red XIII terwijl ze ontsnappen uit de dystopische stad Midgar naar de wijde wereld daarbuiten.

Om Sephiroth op te sporen, een spookachtige figuur uit Cloud's verleden met plannen om over de planeet te heersen, werken deze onwaarschijnlijke helden samen met nieuwe metgezellen zoals de pittige ninja-operative Yuffie en de gevatte, katachtige robot Cait Sith. Leid deze personages in de strijd om hun lot te tarten. Verken klassieke locaties die opnieuw zijn vormgegeven in oogverblindende details. Ontdek tientallen uren aan lonende zijmissies, duivelsjachten, minigames en rijke verhalen over de mensen en culturen van de planeet.

De nieuwe functies in Final Fantasy VII Rebirth zijn onder andere een uitgestrekte open wereld met snel reizen. In gevechten zorgt de toevoeging van Synergy tussen personages voor gecombineerde vaardigheden tussen twee van hen - en misschien zelfs drie in de uiteindelijke versie. Daarnaast voegen twee nieuwe leden zich bij de groep: Yuffie Kisaragi, die al te zien was in Final Fantasy VII Remake Intergrade, en Red XIII, die eerder alleen een NPC was in het eerste spel. Er is bevestigd dat Vincent Valentine zich ook als NPC bij de groep zal voegen in Rebirth, en we kunnen ons voorstellen dat Cid Highwind ook niet-speelbaar zal zijn.

Final Fantasy VII Rebirth is het tweede deel van de klassieke Final Fantasy VII remake. Het spel verschijnt op 29 februari exclusief voor PlayStation 5. We weten echter dat het spel uiteindelijk ook voor pc zal verschijnen, net als zijn voorganger. Als je graag meer van Cloud's avonturen wilt herbeleven, bekijk dan onze prijsvergelijker voor de goedkoopste CD Key deals voor Final Fantasy VII Rebirth en bereid je voor op het meest verwachte vervolg van 2024.

  • Officiële website : FFVII Rebirth
  • Categorieën : Rollenspellen
  • Uitgever : Square Enix
  • Ontwikkelaar : Square Enix
  • Modus : Solo
  • Verschijningsdatum : 29 februari 2024
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief