Instant Gaming EU
 
 

Frostpunk 2 toont zijn eerste gameplayvideo

Frostpunk 2 toont zijn eerste gameplayvideo

Frostpunk 2 is een van de meest verwachte aankomende releases in het strategiegenre. Het succes van zijn voorganger heeft gezorgd voor een enorme hype rond het vervolg. De originele Frostpunk verraste de fans van het genre met een spannende ervaring waarin je een groep overlevenden leidde onder extreme omstandigheden na het bevriezen van de planeet. De wreedheid van het spel sloeg al snel een enorme spelersgroep aan de haak die het verhaal en de inhoud van het spel zag uitbreiden met drie DLC's. On the Edge, The Last Autumn en The Rifts bevatten nieuwe functies, scenario's en nieuwigheden terwijl de moeilijkheidsgraad van het spel vrij hoog bleef.

Nu wil Frostpunk 2 in de voetsporen treden van zijn voorganger en ook veel nieuwigheden introduceren. Het spel speelt zich dertig jaar na de catastrofale storm af die de wereld met ijs bedekte. Het vinden van middelen om te overleven is nog steeds je prioriteit, maar het nieuwe spel introduceert ook nieuwe mechanismen die de nadruk leggen op de problemen die de menselijke natuur zelf in de maatschappij veroorzaakt.

"Frostpunk 2 is still a game about the City and its society, but inner turmoils, sparked by rising social differences, mean that players will be facing new kinds of threats. We use a post-apocalyptic setup to tell a meaningful story about human ambition. Because ultimately, what can end us is not nature itself – it’s human nature."

Overleven is nog steeds je hoofddoel

Frostpunk 2 zal veel elementen bevatten die al te zien waren in de vorige game in de serie, maar de gameplay zal aanzienlijk anders zijn terwijl de moeilijkheidsgraad zeer hoog blijft. Je kunt een eerste blik op de gameplay werpen in de volgende video.

 

 

De makers van This War of Mine hebben een vervolg bedacht dat aan de hoge verwachtingen van de fans zal voldoen. In Frostpunk 2 vragen nieuwe problemen om nieuwe oplossingen, en jij moet beslissen of je het overleven van je volk meedogenloos of barmhartig aanpakt. Wat je ook besluit, je zult met de gevolgen moeten omgaan.

De release van Frostpunk 2 staat gepland voor dit jaar, maar er is nog geen specifieke releasedatum bekendgemaakt. Je kunt echter onze prijsvergelijker gebruiken om de beste aanbiedingen te bekijken en je Frostpunk 2 Steam key alvast te bestellen.

39.38€
Frostpunk 2
Frostpunk 2
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief