De gameplay van de System Shock remake ziet er indrukwekkend uit

De gameplay van de System Shock remake ziet er indrukwekkend uit

Als je een spel als het origineleSystem Shock vindt, is het nogal moeilijk iets te bedenken dat het nog beter zou maken. Ja, het spel heeft een vervolg dat vrij goed bleek te zijn, maar het niveau van vernieuwing en de spelervaring die het eerste spel bood toen het uitkwam is moeilijk te evenaren. Het is alsof je de eerste Star Wars film in 1977 bekijkt en die van nu. Veel dingen zijn in de loop der jaren behoorlijk veranderd, maar dat wil niet zeggen dat System Shock niet nog steeds een goed spel is. Natuurlijk is er altijd ruimte voor verbetering en dat is precies wat Nightdive Studios ons biedt met de komende remake van het eerstepersoons actie-avontuur videospel uit 1994.

De System Shock remake is al een tijdje in de maak, maar het lijkt erop dat de ontwikkelaar klaar is om het resultaat van zijn inspanningen te laten zien en heeft een nieuwe gameplay video gepubliceerd die ons nog één keer een bezoek laat brengen aan het ruimtestation Citadel. De scenario's die in de video getoond worden zullen alle fans bekend voorkomen, maar de nieuwe graphics, de gedetailleerdheid, en enkele nieuwe spelmechanismen zullen de remake op een heel nieuw niveau brengen. Het zal de beste manier zijn om eventuele nieuwkomers kennis te laten maken met de serie als ze voor de allereerste keer tegenover SHODAN komen te staan.

 

 

Het nieuwe System Shock lijkt aantrekkelijk genoeg om de aandacht van veel spelers te trekken, en de wetenschap dat het als basis een van de populairste klassiekers in het genre heeft is alleen maar een enorme bonus. De enige resterende twijfel over System Shock is wanneer we het precies zullen kunnen spelen, want de spelrelease is gepland voor Zomer 2021 op de PC, maar er is tot nu toe nog geen precieze datum bevestigd. Er is een demo van het spel die je gratis kunt proberen op GOG, Steam, en Epic Games Store. Ook krijg je, als je een fan van de serie bent en de System Shock remake voorbestelt, System Shock 2: Enhanced Edition gratis als bonus.

  • Fyra Frost Fyra Frost

    Van de berichtgeving over MTG-toernooien tot alles wat met gaming te maken heeft, ik ben geïnteresseerd in de nieuwste spellen en gadgets, want een meisje kan er nooit genoeg van hebben!

Je kunt een reactie plaatsen of reageren op een bericht door in te loggen×

antwoordanswering the message of

500 karakters over

Reward Event Will you join Joel and Ellie as they travel across the United States in an epic adventure in  The Last of Us Part 1 Remake? - 66
DLCompare Extension
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief