Instant Gaming EU
 
 

System Shock heeft een geweldige pre-order bonus

System Shock heeft een geweldige pre-order bonus

De remake van het cult-actieavontuur uit 1994 komt binnenkort uit en de fans van het originele System Shock kunnen niet wachten om het te spelen. De kans om het in een nieuwe versie van de klassieker opnieuw op te nemen tegen SHODAN spreekt een grote fanbase aan van doorgewinterde spelers die staan te popelen om een nieuw avontuur aan te gaan om de planeet te redden van de vernietiging door de waanzinnige AI. De nieuwe System Shock brengt nieuwe HD-graphics, verbeterde spelopties, een betere UI en tal van verbeteringen in een gemoderniseerde versie van het oorspronkelijke avontuur dat erop gericht is je je beste momenten in het Citadel Station opnieuw te laten beleven.

Een volledig spel als bonus

System Shock  staat gepland voor een release op 30 mei voor de PC en ontwikkelaar Nightdive Studios heeft een grote verrassing voor degenen die erop wachten. Niet alleen hebben ze een verbeterde versie van het vervolg van System Shock aangekondigd, maar je kunt het ook gratis krijgen als je de nieuwe System Shock pre-ordert.

System Shock 2: Enhanced Edition belooft verbeterde graphics, ondersteuning voor 4K resoluties, co-op multiplayer, een VR modus, en meer. 

"System Shock 2: Enhanced Edition was created with the goal of reverse engineering the original code to port SS2 to the KEX Engine and made available on next-generation consoles for the first time. "

"All cinematics, textures, characters and weapon models have been updated, and the Co-Op Multiplayer has been overhauled to create a seamless experience."

Hoewel het geen volledige remaster is van het origineel zoals het aankomende System Shock, is het toch een geweldige bonus die je kunt krijgen wanneer het uitkomt. Helaas heeft System Shock 2: Enhanced Edition nog geen releasedatum, maar je kunt het goed bekijken in de laatste video die de ontwikkelaar heeft gepubliceerd.

 

 

Als je deze twee spellen voor de prijs van één wilt krijgen, kun je onze prijsvergelijker gebruiken om je System Shock Steam key alvast te pre-orderen en je klaar te maken om het op te nemen tegen SHODAN in een nieuwe epische clash in de diepten van de ruimte.

11.93€
System Shock
System Shock
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief