Instant Gaming EU
 
 

System Shock

  • PC
  • Xbox Series X
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    "Hoe kun je een perfecte, onsterfelijke machine uitdagen?" zegt de gestoorde megalomane A.I. SHODAN inSystem Shock. De klassieke FPOV sci-fi shooter uit 1994 die van invloed was op spellen als Metal Gear Solid en Half-Life, keert terug in geremasterde vorm, met HD graphics en revisies aan mechanieken, wapens, en vijanden. Ervaar de verschrikking van het alleen tegenover een machinegod en haar horde gemuteerde mensen staan in een donker en geïsoleerd ruimtestation.



    Je bent een hacker die uit een medisch opgewekte coma ontwaakt om te ontdekken dat je station, Citadel, is overgenomen door zijn eigen A.I., SHODAN. De gangen zijn geteisterd door gemuteerde cyborgs, SHODAN's visie op een geperfectioneerde mensheid, die iedereen vermoorden die ze kunnen vinden. SHODAN zelf is van plan de Aarde met de baanlaser van Citadel Station met de grond gelijk te maken. De enige die tussen haar en totale vernietiging in de weg staat ben jij.



    Je bent niet hulpeloos; je hebt gereedschap dat je tegen de machinegod kunt gebruiken. Met de revisie van wapens heb je toegang tot een krachtig nieuw arsenaal, waaronder de K 2100 Magnum, SK-27 Shotgun, LG-XX Plasma Geweer, ND-12 Rail Gun, en de Laser Rapier.



    Gebruik cybernetische implantaten om een voorsprong te krijgen tegen de A.I. overlord, waaronder een Mapping Implant om je weg te vinden in het Citadel complex, en een Multimedia Data Reader om verschillende logbestanden te lezen die over het station verspreid liggen. Gebruik je hacking vaardigheden om vergrendelde deuren te openen, geheime ruimtes te ontdekken, en alles in handen te krijgen wat je nodig hebt om SHODAN te verslaan.



    Zal je de verschrikkingen van Citadel Station overleven? Of zul je bezwijken aan System Shock?

    Lees verder

    Beste prijzen voor System Shock

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Code voor Xbox om te activeren op Xbox Live.

    CD-sleutel om te gebruiken op de GOG GALAXY-client om uw spel te downloaden.

    Opmerkingen over System Shock

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief