Eneba COM
 
 

System Shock krijgt een releasedatum op consoles

System Shock krijgt een releasedatum op consoles

De remake van de cultklassieker van Nightdive Studios bracht System Shock vorig jaar met groot succes terug naar de winkels. De remake is een meeslepende shooter en brengt je epische strijd tegen SHODAN tot leven, met weinig wijzigingen in het verhaal dat de fans in 1994 al in de ban hield. Het bevat verbeterde graphics, vernieuwde besturing en nieuwe muziek en geluidseffecten om de ervaring naar een nieuw niveau van intensiteit te tillen. De fans kunnen ook een nieuw alternatief einde ontdekken en kunnen spelen als een vrouwelijke hacker. Citadel Station heeft er nog nooit zo goed uitgezien als in de remake en dat is iets wat het enorme legioen fans van System Shock heeft geprezen, omdat het spel hen de kans heeft geboden om opnieuw van hun favoriete avontuur te genieten.

De port waar je op zat te wachten

De remake van System Shock is momenteel alleen beschikbaar op PC, maar daar komt snel verandering in. Nightdive Studios heeft bevestigd dat er op 21 mei een nieuwe versie van het sci-fi horroravontuur uitkomt voor PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X/S en Xbox One. De consoleversie van System Shock zal geen extra functies bevatten, en het is gewoon een port van de pc-versie die naar verwachting draait op 60FPS met visuals op 4k op de PS5 en Xbox Series X. De lancering van het spel op consoles is echter iets waar erg naar wordt uitgekeken. Veel fans van de klassieker hebben gevraagd om een kans om het spel op consoles te spelen, en ze zullen zich zeker haasten om het spel te spelen zodra het beschikbaar is op het platform van hun keuze. Als jij een van hen bent, kun je hieronder een eerste blik werpen op de officiële aankondigingstrailer.

 

 

Het maakt niet uit of je al lang fan bent van System Shock of dat je het spel nog moet ontdekken. De remake is je ticket voor een meeslepende ervaring met een spannend sciencefictionverhaal en solide gameplayfuncties als kern, en we kunnen niet stoppen met je aan te raden het eens te proberen. Als je zoals gewoonlijk toegang wilt hebben tot de beste kortingen om een goedkope System Shock digitale code te kopen vóór de release, hoef je alleen maar onze prijsvergelijker te gebruiken en deze verschijnen met één klik op je scherm.

12.26€
System Shock
System Shock
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief