Instant Gaming EU
 
 

Gearbox onthult Tiny Tina's Wonderland klassen

Gearbox onthult Tiny Tina's Wonderland klassen

Nadat Tiny Tina's Wonderlands was aangekondigd, was het nog niet helemaal duidelijk wat voor aanpak Gearbox zou kiezen voor bepaalde aspecten van de gameplay. We weten al dat we zullen kiezen uit verschillende klassen met verschillende mogelijkheden voor onze personages, maar we wilden graag weten of het spel klassen zou bevatten die lijken op die in Borderlands 3 of iets dat meer lijkt op de klassieke archetypen die je in pen en papier fantasie rollenspellen vindt. Het lijkt erop dat Gearbox de fans niet zal teleurstellen en met een heel originele combinatie van beide is gekomen. 

Je kunt de eerste twee klassen in Tiny Tina's Wonderlands ontdekken in een pas verschenen video waarin de Stabbomancer en de Brr-zerker centraal staan.

 

 

Klassen in Tiny Tina's Wonderlands

De Stabbomancer is een soort schurk die in staat is in het verborgene te gaan om vijanden met dodelijke messen terug te steken, maar hij kan ook spookachtige messen oproepen om zijn vijanden van een veilige afstand aan flarden te scheuren. Anderzijds is de Brr-zerker een krachtpatser in de mêleegevechten, die enorme klappen kan uitdelen door in de lucht te springen en vijandelijke linies te doorbreken door als een wervelwind rond te draaien. Ze schijnen allebei hun mannetje te staan in de buurt, maar ze zullen ook toverspreuken en veel geweren goed kunnen gebruiken, want Tiny Tina's Wonderlands bevat een belachelijk groot aantal van die laatste. 

Magie, geweren, mêlee wapens, dodelijke vijanden, enorme hoeveelheden buit, en de onmiskenbare stijl die Borderlands tot de looter-shooter favoriet van de fans heeft gemaakt, zijn maar enkele van de kenmerken in Tiny Tina's Wonderlands. We kunnen niet wachten tot Gearbox voor de release meer details over het spel onthult.

Tiny Tina's Wonderlands lanceert op 25 maart 2022 voor PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S, en PC exclusief via de Epic Games Store. Je kunt de spelprijzen vergelijken en de beste prijs voor Tiny Tina's Wonderlands al vinden op onze prijsvergelijker.

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief